Velokross Ozolkalnā 28.08.2010

Cik bieži notiek “update” sacensību mājas lapā?
Esmu samaksājis, bet mājas lapā rakstīts - “Nav samaksāts”.

Karti ievietosim sacensību mājas lapā, pēc visu atļauju saņemšanas. Vissticamāk tas notiks nākamās nedēļas laikā…

P.S.“update” sacensību mājas lapā notiek regulāri(~3 x ned.), izņēmums ir reizes, kad nav iespējas tikt pie neta.

Apsveru domu par “treniņnometni” dienas vai divu garumā… vai Cēsīs ir kāds, ar ko kopā pabraukt pa šo trasi kādu dienu?

Es labprāt nedēļas nogalē pavizināšos.

Kungi, cikos doma izbraukt trasē? Es arī pievienotos. Sestdien? Svētdien?

Līdz piekdienai (ieskaitot) strādāšu krosa trasē, ja nepieciešams varēšu palīdzēt atrast pareizās takas klātienē vai arī pa tel. 29184537

Šodien, izbraucot trasi, secināju, ka zāle vietām ir patiešām raženi paaugusies, bet Ozolkalns bija viegli braucams, jo gatavojoties ziemas sezonai, kalns ir nošķūrēts no akmeņiem, kas traucēja uzbraukt (SEB 1 uzbraukšana bija diezgan nereāla, taču šodien tā bija pavisam viegla)

Vai man vienam gļuko nets - nevaru atvērt ne nolikumu, ne pieteikties :(((

Izskatās, ka svētdien būs jāaizbrauc pavizināties un aplūkot to visu.

[quote=aicis]Līdz piekdienai (ieskaitot) strādāšu krosa trasē, ja nepieciešams varēšu palīdzēt atrast pareizās takas klātienē vai arī pa tel. 29184537

Šodien, izbraucot trasi, secināju, ka zāle vietām ir patiešām raženi paaugusies, bet Ozolkalns bija viegli braucams, jo gatavojoties ziemas sezonai, kalns ir nošķūrēts no akmeņiem, kas traucēja uzbraukt (SEB 1 uzbraukšana bija diezgan nereāla, taču šodien tā bija pavisam viegla)[/quote]
Šajā laikā es netieku. Vai būs shēma vai kas cits, pēc kā vadīties šajā vai nākošajā nedēļas nogalē?

Karte no piekdienas būs pieejama Ozolkalnā pie ofisa.
Plānoju, ka līdz piekdienai būšu paspējis veikt pirmo priekšmarķējumu ar dzeltenas krāsas marķējamām lentām, kas nozīmē, ka ieskatoties kartē nevajadzētu būt problēmām ar trases atrašanu dabā:). Lai veicas un ja kādas neskaiidrības zvaniet:)

Tad jau V16 grupai buus viss tas pats, kas pagajusho gadu ?

Sveiciens velo aktīvistiem!
Trase ir nomarķēta ar dzeltenas krāsas marķējamo lentu un bultām. Karte atrodama pie ofisa.
Aicināti visi iemēģināt trasi…

Šodien izminu garo cilpu, viss jau forši, tikai žagars prasa pēc nopļaušanas. :D Visur braucams, izņemot to daļu, kas ir pēc ozolkalna, tagad viņa ir faken nogreiderēta un pa labo pusi arī nevar uzmīt. :/

Žagars ir plānots pļaut, visticamāk tas būs nākamājā nedēļā. Kas attiecas par uzbraukšanu Ozolkalnā tur nu katram pašam jāatrod labākā tehnika un pareizākā trajektorija. Pašam šodien marķējot trasi izdevās:):):), kā būs rīt to rādīs rītdiena:):):)

Kā pašam vieglāk, tā dari - ideālā gadījumā pārāk netraucējot pārējiem. Tad noteikti neviens neko neteiks. Pats vienmēr cenšos visur uzbraukt, izņemot ja tas nav būtiski lēnāk nekā uzstumties, vai arī ja uzreiz ir redzams, ka kaut kāda iemesla dēļ uzbraukt nevarēs.

Trasei nav ne vainas… iepazisanas tempa zale pilniba netrauceja (kaut ari bija lijis svetdienas rita)

ari pats stumu 2 vietas, 1 no tam kur sporta klase gaja augsa ozolkalna ( drusku par mikstu putra uz cela, dros ka sausa laika vares mierigi braukt)

otra gan pats vainigs… mazaks protektors un riepa pilna - parinieks ar Rocet Ron uzbrauca mierigi.

jasadala speki 1 pec tam 2 un 3 aplim.

P.s.

kas brauks pirmo reizi - ieteiktu tomer atlicinat laiku un apskatit trasi.

markejums loti labs

Sveiciens …
Jautājums: Vai 22.08.2010 būtu interese piedalīties kopīgā trases iepazīšanas braucienā???

Es labprātāk 21.08.

1. dazadi pasakumi, 22 . būtu ok
  1. derētu, biju domājis šajā dienā iepazīties ar trasi.