Bedigs skats ka Elite tikai 2 dalibnieki un 2 u23 :D
Kross pēc būtības nav atsēdēšanas pasākums un tur jāmauc ar pilnu pulksteni bez atelpas un tas daudzus nevilina + zināmam iemaņu apjomam un pieredzei arī ir jābūt. LV nekad baigās masas nav bijušas uz šāda veida disciplīnu.
Man patika, viss bija labi, gan trase, gan organizācija, gan laikapstākļi.[/quote]
Piekritīšu. Tas Tev nav VIVUSU vai Sebiņu maukt. Lai arī ciparos viss bija tur pat kur ierasti, fiziski šīs sacensības bija ļoti smagas. Pieļauju, ka bezgalīgie jaudas pīķi piebeidza vairāk kā Gulbenes 1x 5 min intervāls, tad kruizerēt ap slieksni un pirms finiša vēl 1x 5 min intervāls.
.
Redzot dalībnieku sarakstu, bija skaidrs ka baigā cīņa nesanāks. Tikai pirmajā aplī viens NN sportists bija redzams un pēc tam vienītī viss atlikušais brauciens. Galvenie mērķi bija nobraukt bez kritieniem, nestumties kalnos un lai grupas līderis neapdzen pa apli.
Latvijā XCO vēl ir bērnu autiņos.Ļoti ceru,ka šis disciplīna lēnām sāks attīstīties.Man personīgi XCO un CX sirdī ļoti tuvs,lai arī pēc fiziskajiem datiem tas galīgi nav mans lauciņš.Bēdīgi bija tas,ka dalībnieku bija gaužām maz.Laikam stipri atēdušies bija no vivusiem Talsos.Lai nu kā,jastrādā pie trasēm un viss būs labi.Viss sākas ar pirmo akmeni,ar pirmo dropu.