Jauns gads nāk ar jaunām idejām.
Karte un apraksts - www.velomens.lv
Te nu es ar savu ‘‘artavu’’, sīkāk 5.marta Latvijas Avīzē,
kā arī: http://kamolins.blogspot.com/2011/03/izdzivojums-iranas-celos.html
GL & HF jeb good luck & have fun!
Veiksmīgi! Ir nu gan apņēmība…
Lai veicās šajā braucienā!
Paldies par laba vēlējumiem. :)
Jau šodien dodos ceļā.
Pirmsceļojuma ieskats - www.velomens.lv (tur arī sīkāk par sazvanīšanos ar SWH un citām lietām)
Uz tikšanos aprīlī, cerams jau siltā pavasarī :)
lai veicās!
Taisi daudz fotografijas!
Kad šitam čalim būs 40, viņš noteikti nobrauks RAAM!
Lai veicas, extrēmist! :)
Cieņa no manas puses un informācijas alkas :)
http://twitter.com/velomens
Sveiciens no Armeenijas, tiku pie neta :D Esmu 75km no Iraanas rob. Shodien dabuuju miiksto,nobraucu 181km bija 2 kalnu paarejas ar sniegu…
Armeenija lieli sveetki - briivdiena, jo ir 8.marts. Tad nu es arii veelos apsveikt LV sievietes sveetkos!
Sveiciens no Iraanas. Shodiena lika padomaat par manu marshrutu, jo braukt 80 km 10 stundas nav normaali. Kalni, loti stiprs pretveejsh dara savu. Iraanaa satiku vieteejos shosejas velobrauceejus - scott, merida, giant, sidi brendi paarstaaveeti - tas tikai noziimee,ka arii shajaa pasaules vietaa viss notiek. Tagad beidzot laiks ir normaals +15 graadi. OK nu tad minat LV celjus un tiekamies trasees.
Velomen, vai nevēlies tur novinnēt kādu vietējo gonku? Nav kāda pa ceļam? :)
Pagaidaam gan sheit nav sacensiibu. Buus nedaudz veelaak, bet arii tikai shosejas gonkas. Lai gan te ir KALNI, tomeer MTB te nav cienjaa.
šodien bb brokastīs paklausījos Velomenu )
Lai veicās!
Re kāds partizāns, mums neko daudz nestāsta, bet BB brokastīm gan dod intervijas :)
žel, ka tev tik īsi ar galvu, tur jau tika minēts, ka ārzemju i-nets ir baigā ekstra, un viņš tur braukt ne sēdēt pie pc devās.
Riebj kad šitā cilvēkus aprunā.
Gribi zināt sīkumos, gaidi kad bus atpakaļ un dienasgrāmata publicēta!
gaidu jaunas ziņas, lai uzzinātu ko vairāk par Irānu, savādāk ASV propogandas informācija aknās sēž!
Lai labi ripo!
Negribu zināt sīkumus un tavu atpalicības līmeni, lai saskatītu sarkasma devu manā postā un smaidīgu sejiņu beigās.
Priekā!
Mieru, tikai mieru ! Ir panākta iepriekšēja vienošanās- tagad jācer, ka Krišjānis neatteiks interviju lielākajam nacionālajam laikrakstam Latvjas Avīze.
Sveiciens no Iraanas vidienes. Esmu 650km no Tehran uz Persijas liicha pusi. Shodien 100km pa akmenju tuksnesi, tas ir tik garlaiciigi braukt pa taisnu shoseju - aizmigt var. Nju vieniigi ir stiprs pretveejsh un tas ljooti traucee. Dienas viduu ir ap 15 graadiem, bet tas taapeec,ka esmu augstu kalnos. Ja piepildiisies manas prognozes,tad jau 4dien buushu ppie Persijas liicha,kur pashlaik ap 30 graadiem.
Vakar braucu aiz fuures pa maksas autobaani :D