Bet problēma tāda, ka starp magnētu un to uztvērēju (,kas pievienojas pie dakšas) ir pārāk liela atstarpe. bīdīju magnētu pa visu spieķi, bet tik un tā atstarpe ir pārāk liela. Velosipēds- GT avalanche 2.0
var mēģināt sensoru ap štoku pagrozīt, ja vēl ir par lielu tad laikam kāda gumijas loksnītes nāksies likt sensoram apakšā, vienīgi tad šamais kļūs nekustīgs
man bija līdzīga problēma - velo ar disku bremzēm un liku sensoru tajā pusē kur bremžu disks un kā izrādījās tajā pusē ir lielāks attālums līdz ratam…varbūt tev tā pati problēma???
Es ar monteeju ar disku bremzeem, man atstarpe monteejot bija <1mm(mazaaka par 1mm), varbuut der paluukot citu vietu.
Un vel viena lieta, monteejot sensoru tuvaak ritenja centram vai tuvaak aplocei, mainaas arii skaitiishana, (iespeejamiiba, ka skaita nepareizus km un raada nepareizu aatrumu), mazliet paeksperimenteeju ar sensora novietojumu, un piemekleeju visspiemeerotaako vietu (nezinu vai ta ir visiem velodatoriem, bet maneejais, kursh maksaa ~2$ skaita km preciizi). Veiksmi uzstaadiishanaa!