Sveiki!
Mani interesētu, vai vēl kāds kautkur ap Rīgu tagad braukājās ( tā tīri formas uzturēšanai tempā ap 30 km/h) asvalts, meža takas un grants ( labāk protams mežs un grants)
Labprāt gribētu pievienoties.
Vēl tāds neliels offtpic jautājumiņš, man windstooper bikses traucē mīt ( paliek grūtāk kājas cilāt uz augšu un rezultātā nevaru vairs tik ātri braukt kā ar šortiem un arī vairs nevar tādu pāsu tempu noturēt) Vai tā ir ar visām windstoper biksēm, vai vienkārši man tādas sūdīgas patrāpijušās!
Vecīt…
Atliek tikai MĪT!!!
Hmmm…esmu taads iesaaceejs ritenjbraukshanaa, vai tieshaam ir iespeejams pa mezha takaam tureet videejo 30 km/h?! Meedzu braukt pie sevis Garciemaa pa mezhu, kas ir kaapu zona, ar dazhaada staavuma un augstuma “kalninjiem” un vietaam smiltis. Labaakais, kas bijis ap 17 km/h (videejais, protams).
Par bikseem neko nezinu, pasham pirmaas taadas bikses buus tikai naakamnedeelj, tad arii iemeeginaashu.
vindstopera bikses ir mazāk elastīgas un nedaudz ierobežo kustības, tas ir normāli. treniņa vidējais 30kmh nozīmē, ka kādu krietnu stundu būs jābrauc ap 40kmh, kas nav vairs gluži normāli oktobrim un, pasarg dies, meža celiņiem ;)
Tos 30 km/h biju domājis uz līdzenas takas,pa saknēm normāli nekas tāds protams nav iedomājams. Doma bija tāda, ka lai nesāktu atsaukties svēdienas braucēji kas pat uz šosejas ar baiku nespētu stundu pamīt uz 30!
Ideāls variants būtu kautkur Imantas puse, piņķi, Babīte, var arī kautkur uz Juglas Biķernieku galu! Intrese tīri kompānjai!
Tās bikses itkā ir mana izmēra ( nejūtos par ciešu viņās), velku viņās tā, kā ir aredzētas, vienkārši gribāju uzzināt, vai tā problēma ar elastību ir visām vai tikai manām! Modeli nepateikšu, bet par pieklājīgu cenu pirktas Bycicle line ražojums!
Ar windstoper biksēm vēl bik pa agru braukt,jo vēl nau reālu mīnusu.ir rudens forma kas ir nedaudz plānāka.Personīgi es ar windsoper formu braucu,uz oktobra beigām tad kad jau mīnusi ārā.
braukāju pa mežciema/biķernieku/juglas galu. taku un maršrutu daudz, stāvu kāpumu gan pietrūkst. Ja gribi - kādu dienu varu ierādīt labākās takas, uz kopīgu treniņu parakstītos max vienreiz nedēļā, bet tad jāsaskaņo treniņa mērķi.
Varētu mēģināt kautkā uz šo ceturdienu, tad tāds brīvāks man, ja neder,tad citu dienu.
Trenniņa mērķis, formas uzturēšana, jo tagad tā retāk sanāk braukt, ja neskaita ikdienā uz darbu/skolu!
nu nez nez, tagad mīt uz 30kmh vidēji… :)
btw kā ir ar tiem velo apģērbiem? tikko ieguvu savā īpašumā Scott RC PRO winter jaku, apakšā velku kreklu ar garām rokām, pāris reizes izbraucu (ap +5, jo braucu tikai vakaros vai naktīs) un nevaru saprast vai tā jābūt vai nē - auksti nav itkā, bet tāda sajūta ka kaut kas tāds vēss pielikts pie ķermeņa :)) nu vienvārdsakot - nezinu vai tā jābūt vai virsū vilkt vēl kaut ko? vienu vakaru uzmetu virsū parasto plāno lietus jaku, baigi silti palika, bet kā nedaudz uzminu tā momentā viss nosvīdu…
virsū nē, apakšā - sporta apakšveļu, vēl kādu flīsa kārtu, ja zemas temp.
Par koptreniņiem - varu sastādīt kompāniju (pasēdēt astītē), vakaros ap 20:00, otrdienās VAI ceturdtdienās, 99,99% asfalts, Mežaparks/Biķernieki/Vecāķi/Mangaļsala, vienalga kādos laikapstākļos, bet pa mierīgo, biedri…
Ja nu galīgi neciešam asfaltu, tad pa retam varu izvizināt pa Upesciema, Langstiņu, Garkalnes mežiem, tumsā ar lampiņām. Arī mierīgi…
nu pa asfaltu takš slapjš… es vakar braucu pa to slapjumu - kurpes bikses slapjas, kajas momenta sasalst.
jeb tev ir udens-necaurladigs apgerbs? :) + kosmiskais apvalks visam velo? citadi >15kmh cel augšā visus s*dus no asfalta
nu… kā lai saka… tagad nolaižamies no debesīm :) - noliekam karbonu un visu pārējo plauktiņā, droši paņemam pilnos dubļusargus, pērkam lētās ķēdes un kasetes un visu pārējo citādi nederīgo… jāsaģērbjās vissiltāk, pa maksimumu kautvai vairākās kārtās (karsti nebūs), kājās normālus mokasīnus un var braukt bez emocijām tāpat kā vasarā.
Tagad laizu uz laukiem ( Ludzas raj), tur pamatīgi grants ceļa kaninus izbraukāšu ;)
Ar nakamo nedēļu varētu pa pecpusdinām darbadienās kadas 2 stundinas pamīt, asvaltam ar nav ne vainas.
lai labi Ripojas jums bez manis ;)
DzntarP! Varu piedāvāt savu maršrutu pa Mārupi-Jaunmārupi , mežš, grants, mazliet asvalts . Braucu pa brīvdienu rītiem ~ 2stundas
Zaļais, cikos ir brīvdienu rīti? Varbūt es ar kādreiz varu pievienoties.
To dc, parasti es startēju ap 9:30 -10:00, varu arī agrāk.
Izklausās vilinoši, bet tagad guļu ar bronhītu ( vienu vakaru izbraucu uz pusotru stundu ) saelpojos aukstu gaisu un tagad bronhīts!
Bet kad bušu vesel, un ja darba nebus jābut, tad var pa mārupīti izbraukat!
To DzintarsP, neko darīt , kad būsi vesels- padod ziņu.
Nu tak nevajag “močīt” treniņos ziemā.