Pašlaik strādāju pie projekta, kas paredz jaunas koncepcijas velo darbnīcas un velo veikala izveidošanu.
Vai kāds būtu gatavs sadarboties, un sniegt konsultācijas šajā jomā?
To, kas attiecas uz būvprojektu (jaunbūve, rekonstrukcija vai telpu pārplānošana) varu palīdzēt.
tu baigais optimists esi.
iesaku labak kazin4ika uzlikt uz krasu ir vai nav to naudinju ko esi nolemis izmest :D
Atbildot draftam - Mans lauciņš - Biznesa plāns, pašam, bankai vai investoram!! Kā arī dažādu sēklas kapitālu piesaiste (neliels, parasti pāris tūkstošus liels finansējums riskatnām idejām), kas nāk no ES fondiem piesaiste (Altum, Rīgas domes fonds inovatīvām idejām u.c…). Vairāk info privāti, ja tas ir kkas, kas ir nepieciešams.
Savukārt Talants rīkojas kā “riktīgs Latvietis” :) - neko nezinot uzreiz saka, ka nesanāks. Tu zini kko vairāk nekā mēs visi par šā cilvēka ideju, ka mēģini nogalināt cilvēka vēlmi kko darīt jau pašā sākumā…??
varbūt tas ir kkas jau ārzemēs strādājošs un viegli uz LV pārnesams, varbūt nemaz nevaig tik daudz naudas, vai varbūt pašam idejas autoram ir naudas daudz un viņš var atļauties riskēt un viņam vaig tikai kādu cilvēku, kas pateiks, kā to darbnīcu un veikalu iekārtot…
Draft, lai Tev veicās un žetons par uzdrīkstēšanos, jo viens no finanšu zelta likumiem - Higher risk, higher return!!!
ja mēs šādi domājam, tad talanta ideja par likšanu uz krāsu škiet daudz piemērotāka
Man patika tas arezmju underground darbniicas.
Pagaidām tas viss ir idejas un projekta līmenī, tā ka nekādas likmes vēl neviens neliek.
Bet projekts ir gana interesants.
Un par cik esmu šīs lietas fanāts, bet bez praktiskas pieredzes konkrēti velo biznesā, tad saturīga informācija tiešām lieti noderētu.
riexc- ar Tevi noteikti sazināšos. Paldies par atbalstu!