Velo uzlabojums

Kādas ir iespējas '05 GT Zaskar Expert uzlikt normālas hidrauliskās disku bremzes?

Cik tas izmaksātu?

[quote=eduardinio]Kādas ir iespējas '05 GT Zaskar Expert uzlikt normālas hidrauliskās disku bremzes?

Cik tas izmaksātu?[/quote]
Iespējas ir vairāk kā var aptvert!
Jānomaina rati, labus ratus var dabūt pa ~100-500Ls
Disku bremžu komplekts ~100-300Ls

Nezinu velo bodi kur nav šādas up-grade iespējas :)

kas Tev skaitās normāls?
normāls cipars?
normāls izskats?
normāls svars?
normāls nosaukums?
vidēji no 80-200+ lvl par vienu komplektu!

svars noteikti

un cik tas būtu?

es ieteiktu Magura marta SL
~330gr par ~160 lvl ir labāks materiāls par xtr bremzītēm!
plus visādas drauskas krāsas pieejamas!
un visādi cempioni ar viņām brauc…
arī man subjektīvais viedoklis!
nekā objektīva!

man fox piedaavaaja formula the one paari pa 200ls taakaa es jau nopirku citas mos piesakies pie vinja uz taam bremzaam.
manaa uztveree vinjas ieliek klokji martai
vismaz tajaa zinjaa kaa bremzeee, un kapee man liekas ka svaraa bij biki vieglaakas.

[quote=emils]man fox piedaavaaja formula the one paari pa 200ls taakaa es jau nopirku citas mos piesakies pie vinja uz taam bremzaam.
manaa uztveree vinjas ieliek klokji martai
vismaz tajaa zinjaa kaa bremzeee, un kapee man liekas ka svaraa bij biki vieglaakas.[/quote]
“mazliet” atšķiras cenu segmenti…

[quote=KarlisB][quote=eduardinio]Kādas ir iespējas '05 GT Zaskar Expert uzlikt normālas hidrauliskās disku bremzes?

Cik tas izmaksātu?[/quote]
Iespējas ir vairāk kā var aptvert!
Jānomaina rati, labus ratus var dabūt pa ~100-500Ls
Disku bremžu komplekts ~100-300Ls

Nezinu velo bodi kur nav šādas up-grade iespējas :)[/quote]
vismaz sapratu ka jarekjinas ap 300+ Ls

Ir iekrats pie 200Ls…nedaudz japagaida

zinko? tu nokaveeji, es trek veicii abas avid bremzes pa 140ls dabuju, reaali vinjas katra maksaa taa :)

ticu ka tev krāns kļuva par pāris metriem garāks, šito visai pasaulei paziņojot.
tomēr čalim drīzāk varētu interesēt, ko viņš vēl VAR DABŪT, nevis ko vairs nevar???
šitos “nānānā, man ir bremzes, tev nav, hāhāhā” tekstus pietaupi savam mazajam brālītim.

300 ls tas ir nu ļoti pa grezno.
es tev iesaku shiimano XT (ap 150 ls) vai Avid Juicy 3 (ap 100 ls) ,cena par pāri.

Marta ir vienas no pašām vieglākajām disku bremzēm, piemērotas augstākā līmeņa velo. ja tev vajag vienkāršu apgreidu, tad skaties pats, vai esi gatavs pirkt kaut ko no augšējā gala.

varbūt vajag atvērt rubriku, kur katrs varētu palielīties, ko tik visu izdevās sapirkt veloservisā uz pusi letāk…

īpašu sadaļu- Krāna Staipītāju Klubiņš. neierobežosim sevi ar Veloservisu, vēl takš ir Ībejs u.c. un iepirkšanās nav vienīgais veids, kā garināt 8)

emīlu par kluba krusttēvu!

nu suņi tādi :):):)