Velo termos (!?!)

Sveiki koļļegas!
Saprotu ka mana sāpe ir diezgan muļķīga bet man tomēr aktuāla. Par cik gaisa temperatūra pēdējās dienas nav vairs kā vasarā esmu atkal nonācis pie tās pašas problēmas kas man bija pagājušogad un šīs sezonas sākumā.
Treniņu laikā dzēriens pudelē atdziest līdz man nepiedodami zemai temperatūrai līdz ar ko rodas liela NEvēlēšanās to dzert. Mēģināju nopirkt tādu tipa velo termosu, kas izrādījās vienkārša bleķa pudele kas siltumu nenotur.

Vēlējos apvaicāties vai kāds nav saskāries ar līdzīgu problēmu un kāds varētu būt risinājums!?

1.neoprēna “mētelītis” pudelei.
2. ir padārgas pudeles ar divkāršām sieniņām, tur gan ir termosa efekts.
3. hidropaka

Pirmie divi pie mums LV ir nopērkami ar?

jaa, abus divus redzeeju zzk

ķengaraga Hawaii var nopirk termopudeli (taadu kaa termoss), kurai saanaa ir pat temp. raadiitaajs šķidrumam. Cena. ap 10.00Ls Tilpums 0,5

Ok. Paldies - šodien pat aizbraukšu paskatīties!

Danke!

Reiz iepirku tādu bleķa pudeli ZZK par ~Ls 10 ar visām siltuma līknēm uz etiķetes. Lai nu ko, bet siltumu tā pudele (ievietota tureklī pie rāmja) neuztur ilgāk par 30 min, laikam jau vējs to dzesē. Dzert no tās braucot arī ir sasoditi neerti, jo saspiest to nevar.

Pieredze no rudens/ziemas braucieniem liecina, ka ilgāk dzēriens uzturēsies silts vai vismaz remdens dzeršanas sistēmā mugursomā. Kādu laiku tas mazliet sildīs arī muguru. Vien jācenšas pie mīnuss grādiem neaizsaldēt šļauku.

šļaukai arī neoprēna mētelīti un visu laiku dzeram maziem malciņiem.
man ziemā snovojot lielajos kalnos vienmēr ir līdz hidropaka, un neaizsalst pat bez neoprēna apvalka (camelbak)

Protams, ka neaizsalst, jo parasti visiem tur ir visītis ar kolu :D :D :D

Uz ērgļiem tikai ar velo!!! Protams, vai tad kāds zin citu veidu…?
Lai neaizsalst sķidrums pudelē, jāiekaisa būs sāls… sētniece man tā iemācīja…
Tosols naizsalst - baigi labs!

Bet ja nopietni, tad 19tajam ieteiktu pamēģināt sataisīt ko saldāku, tad patīkamāk būs dzert. Pagaidām jau nav tik traki, ziemā cita lieta.

Nu jā - man kakls tāds niķīgs. Visu laiku lutinu ar kaut ko siltu :) Gonkās jau vēl tā, tur širmis aizkrīt un iestājās “vienalga” bet treniņos tomēr negribas sevi tā mocīt!
Šodien nopirku Zefal pudeli ZZK pa 6ls tipa kas it kā kaut kādu laiku to siltumu tur (vismaz tā uz tās pakas bija uzzīmēts). Tiesa gan tā nav no metāla bet no biezākas (izskatās divsienu) plastmasas un arī fubar’a pieminēto neoprēna mētelīti no Michelin, kas gan pudeli sedz tikai par 2/3. Tiesa gan pudeļu turētājā tagad tā iet ar zināmu “pierunāšanu”.
Redzēsim kāds būs rezūltāts - tuvākajā laikā padalīšos iespaidos!

Paldies

Saprotiet paši, tur var būt tikai pudele ar pastiprinātām sieniņām, tādu termosu kādu lietojam mājās/pārgājienos nebūs iespējams lietot rāmja pudeļturētājā, jo tas vienkārši saplīsīs.

viena vienīga izmaiņa- iekšējā pudele nav no stikla- un nekas nesaplīsīs.
galvenais jau ir izolējošais materiāls starp abām vidēm, un tur var sapūst putiņas kādas vien vēlas. biezam makam var pat īstu korķa pildījumu sapičkāt :)

Tipa 0.5 mangalīts iekš 0.75 powerbar un starpā dievišķais makrofleks? Laba doma, tiešām! Mans draugs ir Makgaivers!

:) tas strādās!