Gribu iegādāties velo sienas turētājus 2 velosipēdiem (dzīvoklim). Stiprināt viņus gribu plakaniski pie sienas vienu virs otra. Pagaidām esmu atradis divus sekojošus variantus:
Kā parasti - negribu pārmaksāt, bet gribu būt drošs ka turētājs būs uzticams un ka īpaši jau tas velo, kurš stāvēs otrajā stāva kādu dienu man nenogāzīsies zemē. Godgi sakot par B variantu pašam nav tādas pārliecības, ka tas atbilst manām prasībām, bet varbūt kāds var padalīties ar rekomendāciju no savas pieredzes kuru no variantiem ņemt vai varbūt var ieteikt ko citu?
Neesmu no tiem, kas varētu pats kaut ko uztaisīt, a tas kas turās jau 6 gadus ne īpaši atbilst tam, kā es gribu turēt velo… “Stiprināt viņus gribu plakaniski pie sienas vienu virs otra” jo manā gadījumā tas būs efektīvāk no telpas ekonomijas viedokļa.
Var nopirkt kronšteinus/plaukta stiprinājumus ar vajadzīgo garumu. Tāpat tev būs nopietni jāurbj un jāskrūvē pie sienas, lai 2 velo noturētu.
Nezinu gan, cik izturīgs, bet ar 40cm jāpietiek, virsū jāuzlimē kāda gumija un galā skrūvīti :)
2x http://www.bmv.lv/index.php?zoomid=15687
Vai arī vnk brutāli uz troses/kabeļa piekarināt. Vislētākais variants :)
jeb pāris dārza ūdens šļauku turētāji, kuriem pa virsu uzmauc trubu siltinājuma švammi.
Izmaksas minimālas, īpašas iemaņas kaut kā izgatavošanā arī nav nepieciešamas:)
Konkrētos pat varu par ļoti simbolisku ciparu atdot, jo galu galā karinu vertikāli.