Nu ja, nu ja, KKTK! :) Tad jau varbūt ierakstām nolikumā, ka dalības maksa ir viena, bet pie maksāšanas pieprasām citu; pēc sacīkstēm apsolām putru, bet iedodam gurķus; uzrakstām nolikumā, ka starts ir 12:30, bet startējam agrāk; nopublicējam vienu trasi, bet liekam braukt citu u.t.t.!
Manuprāt, tas ir aplami un tikpat kaitinoši kā, kad veikalā plauktā nolūko preci, apskati cenu, izprāto, ka šī tev varētu būt laba, bet pie kases Tev pēkšņi izsit pavisam citu cenu! Kaitinoši… netaisnīgi… nekonsekventi!
Tāpat izskatās ar šīm sacīkstēm! Ir jau bijušas nopublicētas divas atšķirīgas kartes, trases braucienā parādīta trešā, bet sacīkstei sola ceturto!!!
Es domāju, ka ir tikai normāli, ka pircējs jau iepriekš zina par ko maksā, nevis viņu vazā aiz deguna, solot vienu, bet darot citu!!
Lai tālu nestaigātu - turpat mežā ir zināma trase, kur daudzi trenējas (brāļi Ķīpuri, piemēram. kopā ar vienu šodien apspriežam to, ka paralēli grantenei ir interesanta trase). Trasi tur var uztaisīt tehnisko un grūtu. Bet tad būs kā Baložos - mazāk cilvēku.
Es neko sliktu negribu pateikt par org-iem - paldies viņiem par jebkuram sacensībam! Arī šajos ar prieku piedalīšos.[/quote]
Es jau apvaicājos par šo tēmu. Teica, ka saskaņosāna esot bijusi sarežģīta. Ka jāsaskaņo ar 3 pašvaldībām.
Tā kā varbūt tur tā brīvi nemaz neļauj pa visurieni braukāt. Tas, ka kvadracikli tur izbraukā, tā cita lielta.
Paldies visiem kas ieradās uz iepazīšanās braucienu! Nedaudz vēlāk būs video!
Nomarķēta ir gandrīz visa trase - ar lentā + lapiņām uz kokiem! IZŅEMOT balto kāpu, lai nepievērstu uzmanību kvadracikliem un un močiem:)
Trasē izmaiņas ir saistītas ar vairākiem neparedzētām lietā:
Paldies orgiem par saudzējošo iepazīšanās braucienu :)! Ja SEBā trases rādītāji man (lēnā gala braucējai) izgaist tālēs pirmajā km, tad te temps bija pat man “paceļams” līdz pat beigām un tas radīja tādu visai sirsnīgu sajūtu, ka te esi gaidīts - kāda gan allaž ir bijusi arī visos Sportlata mačos.
Labdien!
varu padalities iespaidos par sodienas trasi!
braucam 3 viri kas regulari piedalas sportlat posmos un brauc par top 20
tad nu jasaka ta kad sakums var redzet dzeki pastradajusi,viss nomarkets,akmeni, zari sakrasoti kosas krasas!viss ka nakas,bisku uz xc stilinju…
labi tiku lidz cilpai kur nogriezas un otro apli!un tad ari sakas…sakuma kur itka iet pa celu,tur greiders sodien sadomajis ko greideret un vinam galigi tur nekas nav sanacis,lieli akmeni,savelumi,normali pabraukt nav iespejams.te peksi nesaprotu kur palicis markejums,un cilpas mijas viena ar otru, jabrauc apmeram kur pagadas,trases vidus vispar nav braucam, teiksim ta tur ir vasaras orentesanas,jo jabrauc blakus trasei,krustu skersu jalikumo starp kokiem,jo pa trasi nav iespejams pabraukt tiras smiltim!Nesaprotu vai tad cienijamam Birkentala kungam jauztaisa tada xc trase lai pec maca lielaka dala cilveku butu neapmierinati,tur tads svetdienas braucejs nemaz netiks gala ar vienu apli!mes visu apli nenobraucam un kopejais laiks ko pavadijam 2h.Un ja strarts bus taja plava un pec 100 m ieies meza kur 200 metrus vares pabraukt divata un tad aizies pa vienam,tad nezinu ko daris tie pedejie…ta ka stresa parnemts atgriezos no meza un domaju ko darit ar gonku…
lai veicas…
Es domāju ka šajā pasākumā nebūs sebu 2500 braucēju. Otrkārt, Sportlats vīrus, juniorus un dāmas laiž ar atsevišķiem startiem. Tas nozīmē ka sastrēguma iespēja nedaudz samazinās.
Treškārt - taktika skaidra - visu izšķirs pirmo 200 m sprints, kurš pirmais iešmauks mežiņā, tas arī atrausies…
P.S. Par geideri: Un sākas cepiens - “par daudz smiltis” un " smaga trase". Vai tik topika sākumā nebija cepiens " pārāk plakana", un “grūtības tikai Baltajā kāpā”… Vai nepietiek jau ar 5 lapu cepienu par SEBu par tēmu " par daudz sniega" ??? :D
Mostieties - mēs braucam XC, tas nozīmē arī dažreiz pa pilnīgu bezceļu…
Kurš brauca pa trasi, var iemest (PM) kartē/bildē vietas kur ir interesanti - dubļi, tilti, smiltis, “kalni” un nobraucieni un citas bīstamas vietas ? :)
PS: to apkārtni nepārzinu, bet varbūt šodien aizbrauks vakarā.
Varētu pievienoties šodien izbraukt to trasi treniņa/iepazīšanās tempā un ja būs interese vel kādu cilpu piemest klāt- pats vismaz pēc tam dodos virzienā Beberbeķi/Skulte/Jaunmārupe ;)
Plānoju izbraukt ap plkst.17, bet ja ir baigā vēlme, tad var arī kādu 1h atrāk izbrīvēties (mob. divi6431778)
[quote=Delfins]Kurš brauca pa trasi, var iemest (PM) kartē/bildē vietas kur ir interesanti - dubļi, tilti, smiltis, “kalni” un nobraucieni un citas bīstamas vietas ? :)
PS: to apkārtni nepārzinu, bet varbūt šodien aizbrauks vakarā.[/quote]
Tur kur tas zig-zags iet pie Bolderājas kāpas…