Velo planšete

Padalieties ar info, kuros veikalos ir redzētas velo planšetes. Pati esmu redzējusi tikai magnets.lv

Gandrā ir Ortlieb planšetes, kas paredzetas stiprināšanai uz Ortlieb stūres somas. Sanāk gan samērā dārgi. Materiāls pēc laika nekļūstot dzeltens.

kas ir velo planšete?

Šis nav diez ko labs, vietējais ražojums pa 18ls.
Krutākajiem ir pavisam cits spārna lenķis un celtspēja.

Es pārgāju uz vinila kartes maisu (Ceļotājā pa 17 ls), iesienam virvīti un kaklā pakaram, labums - var pielikt pie acīm un apskatīt, nav jāstājas, planšete kratās un detaļas nevar saskatīt. Mīnus maisam - skatoties viena roka neatrodas uz stūres.

Pagājušajā nedēļā braucot magnets.lv orientēšanos kolēģe skatījās planšetē un pārmauca pār ragiem. Planšete nolūza (augšminētais izstrādājums). Piekrītu, ka prātīgāk ir ņemt kādā kaklā karināmo, jo braucot tāpat neko saskatīt nevar.

viks raksta:“Planšete nolūza”
Nekas nelūzt, ja to tur sekcijā aiz stikla- pat dārgas mantas lūzt, tikai finansiāli sāpīgāk.

viks raksta:“braucot tāpat neko saskatīt nevar”
Nu Tu alojies. Saskatīt VAR visu, bet ātrums gan sarūk, Turklāt, ja doma ir par MTBO sacensībām nevis tūrisma braucieniem, tad pat ejot (neapstājoties) KATRA ieskatīšanās kartē “maksā” vismaz 1 sekundi- attiecīgi skrienot ap 2-3 sek., velo vēl vairāk!

var jau būt.

Īstie profi spēj atcerēties 6-7 (gan jau ka pat vairāk) līkumus un pagriezienus uz priekšu. Uzmet aci un zini, kartē daudz neskatoties.

P.S. Kāds ir čehu planšetes trūkums?

Ideālajā variantā kartē skatās 1 reizi uz KP, bet ne vienmēr viss ir tik vienkārši /par šo derēja “dzirdēt” MTBO līderus/

Čehu planšetes stūriem, kalnā minot “stāvus”, esot tieksme durties ciskās- izeja no situācijas esot kalnā braucot sagriezt to diognāli.

Ps. par cik ar karti braukāju plezīra pēc (vienveidības kliedēšanai), tad mans veidojums ir gana labs (piemirsu pierakstīt, ka lielajam formātam vajag arī 1 tūbiņu superlīmi).

Ja man būtu nopietnākas ambīcijas ne mirkli nešauboties investētu tos 50 LVL čehu veloplanšetē.

www.miry.mtbo.cz

Nekas taam chehu plansheteem nekur neduras.

MLc

Pats ar tādu braucis neesmu, bet no pirksta arī neko neesmu izzīdis- nav pamata neticēt cilvēka sacītajam.
Vai tad Uģim Voiceščukam nav šāda planšete? Varbūt viņam formāts lielāks vai braukšanas stils savādāks nekā tev.

Baletdejotaajime arii spiezh… Uģim var arī neticēt…

Piedāvāju paštaisītas un pārbaudītas kaujas apstākļos velo planšetes par 12 un 14ls. Mani kontakti e-pasts atoolis@gmail.com tel.:29212320
Bildes paigaidām ir tikai draugos.

[quote=Tolis]Piedāvāju paštaisītas un pārbaudītas kaujas apstākļos velo planšetes par 12 un 14ls. Mani kontakti e-pasts atoolis@gmail.com tel.:29212320
Bildes paigaidām ir tikai draugos.[/quote]

Interesē! Kur konkrētāk var redzēt bildes?

Varu nosūtīt foto uz e-pastu, vai darba dienās Rīgā sarunāt.

Atsūti - ssandijss@gmail.com

Magnēta OS veikalā ar var dabūt planšeti pa 15 Ls, jāuzprasa, parādīšu.

Magnētā cena ir 18Ls

Paprasi man, es tur tirgojos—> 15Ls, bet ja gribi pa 18…