Velo gadžets - ražots Latvijā!

Andersons - tieši tā, pats esmu gan velo, gan moto enduro braucējs un zinu, ka ir grūti bez komunikācijām, kad kāds pēkšņi mežā pazūd.

Ja nu kādreiz “nospers”, ko darīt :) Vajag būt pirmiem.

Papuass - jā, ar kickstarteru ar katru gadu ir arvien grūtāk, prasības aug daudzo projektu dēļ, kas nebija izpildīti laikā, vai dēļ tā, ka tie tiek nodoti klintiem ar daudz ierobežotāku funkcionalitāti. Tādēļ mēs nopietni tam gatavojamies.

Like!

kāda aptuvenās cena šim gadžetam gaidāma ?

Sounds good!
Noderētu, lai nav telefons iekšā/ārā no kabatas jāvelk, kas apgrūtina padarīšanu. Daudz ko izteiks cena, bet varētu būt noderīgs gadžetiņš.

Jau tagad iedomājos kā Tartu maratona sprintā man zvana ome un mēs uzbazarējam par to, cik daudz zapti taisīt :D

Labs! Malači!

:-D :-D :-D [quote=MKI]Sounds good!
Noderētu, lai nav telefons iekšā/ārā no kabatas jāvelk, kas apgrūtina padarīšanu. Daudz ko izteiks cena, bet varētu būt noderīgs gadžetiņš.

Jau tagad iedomājos kā Tartu maratona sprintā man zvana ome un mēs uzbazarējam par to, cik daudz zapti taisīt :D[/quote]

Frenk, iepazīsties ar foruma noteikumiem tie nav pārāk gari:
http://www.xc.lv/mtb/forums/misc.php?action=rules

Precīzu cenu paziņošu nedaudz vēlāk, bet tā būs visai pieņemama!

[quote=MKI]Sounds good!

Jau tagad iedomājos kā Tartu maratona sprintā man zvana ome un mēs uzbazarējam par to, cik daudz zapti taisīt :D[/quote]

:D šis labs! Caur rāciju vēl varēsi komunicēt ar saviem komandas biedriem, draugiem vai…treneri ;)

Tā arī nesapratu - a skaļrunis/mikrofons kur ir domāts?

talkey ir domāts kā paildierīce (palīginstruments) viedtālrunim ar standarta brīvroku (hands-free) sistēmu.