Neteikšu, ka baigi labs, bet mīļš ir gan … tad nu pie lietas vai kādam gadījumā kaut kur šķūnītī, pagrabā vai garāžā nav aizķērušies vecā labā krievu tūrista klaņi… pagājušovasar salauzu labās puses klani, sametināja, bet šodien atkal nolūza… tā kā ja kādam ir ko piedāvāt, dodiet ziņu…
Latgalitee neskatijies?
Man ir viss vecais labais krievu Start Šosse ritenis. Tiek izlikts pārdošanā. Ja vajag klani, došu līdzi rāmi, ratus un stūri :) Ls 25. Braukšanas kārtībā, vajag tikai mīt.
Eduard, tev kauna nav? :D
mazīnais, aizej uz latgalīti, pa latu dabūsi.
OK!!! Paldies!
Tas nav par klani, bet gan par visu ričuku. Nu labi, Ls 20.
tas skaidrs ka pa visu ričuku, un 25 nav daudz, bet cilvēkam tak vajag tikai klani! :D
es atdošu tikai klani par brīvu, bet jāņem komplektā ritenis.
EDUARD: Traks nav! A ar ko tad ziemā brauksi, ja pārdosi? Es tādu dalbaju tikai tā, tur visu - sāli, ūdeni, dubļus, arī pa meža takām iet perfekti un ja vajag arī pakaļ fūrai ar tādu var uz 65 km/h pasēdēt (pārmaiņas pēc). Un pats svarīgākais - vispār nekāda apkope, dubļi uzkrājas līdz zināmam daudzumam un tad paši krīt smaguma spēka ietekmē (viss aprēķināts), nekādas trosīšu maiņas (nu ja tikai plīst). Bet hods labs…!
Okei, braukšu pats, tikai tad man lūdzu sēdekļa stuti kāds piešķiriet/pārdotiet. Esošā par īsu, un tā nav braukšana.