Sveiki!
Vai kāds kas šad un tad izmanto šo ceļu var pateikt, vai tas ir drošāks/labvelīgāks braukšanai ar šosejas velo par ierasto labā krasta šoseju ( vai nav pārāk bedrains un pietiekošī plats, lai es nevienam netraucētu).
Doma ir izmntot posmam Rīga-AIzkraukle.
Posms Ķekava - Ķegums ir ok, satiksme arī gandrīz nekāda.
Paldies, varēs vismaz apbraukt vismaz to švako posmu kas ir no Rīgas līdz Salaspilij, ta daļa Labā krasta ceļam man baisi nepatīk.
… tad tu neesi redzējis Latgales ceļus :D Esmu braucis ar šosejnieku… nav patīkami, bet nu līdz Salaspils ir salīdzinoši parkets.
es 13 gadus dzīvoju Latgalē, celus zinu.
man uz velo nepatīk tas posms no Rīga slīdz slaspilj, jo sosejas mala ir izdrupusi, bedraina, un loti neomuliga
ceturtdien braucu uz latgali pa kreiso krastu līdz J-pilij, vēl ir palikuši kādi 10 km bez asfalta, ar 23mm šosejas riepām bija tākā bišku par traku, bet nu braucams(svars 100 kg ar daudz ko deva :) ), ar cc riepām domāju, ka būtu ok. Asfalta daļa bija lietojama, atsevišķi posmi lāpīti un nelīdzeni, bet ne kritiski. KAtrā gadījumā dēļ satiksmes intensitātes reāls variants kā uz to pusi tikt bez stresa. Aiz J-pils izbraucot uz D-pils šosejas uzreiz sajutu starpību braucēju kultūrā un blīvumā :)
PS No Rīgas braucu uzreiz pāri dienvidniekam
Pēc Ķeguma Aizkraukes virzienā kādu laiku ir ļoti labs asfalts, vēlāk šaurāks un nedaudz vecāks sagums, bet tāpat ļoti Ok braucams. Man būtiskākais ir daudz mazākā satiksme. Ļoti mīļš maršruts :).
Paldies jums par atsaukmēm :)
šodien jābrauc jaapluko uz paša ādas.
[quote=DzintarsP]Paldies jums par atsaukmēm :)
šodien jābrauc jaapluko uz paša ādas.[/quote]
Kāreiz vakar sanāca braukt un/no Jēkabpils pa Daugavas kreiso krastu (gan ar auto). Nez vai tas komfortablākais maršruts priekš velo. Pēc pagrieziena uz Birzgali ceļš šaurs, seguns sūdīgs + tur daudzi baļķeieki braukā. Pirms Jēkabpils ir kādi 20km pa grantenieku. No otras puses, ir šāds tāds reljefs un smuki skati uz Daugavu.
Ja tiek braukts ar šosejnieku uz Duagavpili, rekomendētu maršrutu caur Vecumniekiem, Valii un Aknīsti. Attālums tur +/- tāds pats, kā pa offoc. Dugavpils šoseju, trafiks tuvu nullei un ir asvalts visā garumā. Segums ir nosacīti sūdīgs tikai kādus 10km, kur tas stipri “burbuļains”. Velo gan tam nevajadzētu īpaši traucēt.
Tavs ieteikums labākajam maršrutam Rīga-Aizkrauke?
Tavs ieteikums labākajam maršrutam Rīga-Aizkrauke?[/quote]
Laikam jau pa to pašu kreisā krasta ceļu arī jārullē. Offic. Daugavpils šoseja riteņbraucējam no viesiem viedokļiem liktos tikai sliktāks un bīstamāks variants. Ja brauc līdz Aizkraukles, tad ir asvalts viscaur. Ja gribas vientulību, tad var braukt līdz Vallei un tad pa zeminieku līdz Jaujelgavai, bet nebūs liela jēga, jo ir līkums un trāpīsi ārā tieši uz sūdīgā posma sākumu. Pag. gadā to posmu nobraucu (gan ar auto) un baiso trepi vietām atceros. Bet ainava tur vietām ļoti smuka.
Vakar izbraucu visu posmu no Ķekavas līdz Aizkrauklei. Biju patīkami pārsteigts,par to, ka šoseja ir salīdzinoši ļoti labas kvalitātes, platāka par labā krasta šoseju, un satiksmes ar gandrīz nekādas :) Salīdzinoši atpakaļceļā Aizkraukle - Ķegums bija tīrās mocības, satiksme liela, šoseja šaura un grubuļaina. Ķegumā uzreiz braucu atpakaļ uz kreiso krastu,lai arī tā sanāk drusku vairāk km, bet ieguvums ir neatsverams.
Braucu dienu dienā šo maršutu (Ķegums - Aizkraukle kreiso kr.) - asfalta segums ir ļoti labs gandrīz visā posma garumā, plats un ar foršu reljefu un Galvenais ar ļoti skaistiem dabas skatiem!
kopš pirms Jaunlegavas ap 2001-2002 gadu uzlēja asfaltu (vai vismaz atremontēja veco, bet cik atceros tad pirms tam bija grants), cenšos tikai pa kreiso krastu braukt līdz Aizkrauklei, gan ar auto, bet ceļa segums un satiksmes intensitāte ir nesalīdzināma ar D-pils šoseju,līdz ar to arī ātrāk var aizbraukt līdz Aizkrauklei ātrumu pārsniedzot tikai par saprātīgajiem +10