Būs labais! :)
Rezervējam datumu un sekojam informācijai.
Būs labais! :)
Rezervējam datumu un sekojam informācijai.
starts Riekstukalnā? :)
Riekstukalns tak 31. augustā!
Vai ne tā?
pēc tam taču after party :)
Tad jāsāk domāt. Vēl ir 15. septembris - tiem, kas nebrauc uz Tartu.
nee lai paliek 1.09. Tiem kas brauc Riekstukalnu buus norm. atsildīšanās))
marsruts pa taciņam es ta saprotu ja? ta ne jau pa sfaltu …liku loči valksiet km?
Visas labākās taciņas centīšos iekļaut. Līkloči Cēsīs (bet virziens plus mīnus tiks ieturēts) un, ja vajadzēs, arī Siguldā. Grūtākā daļa noteikti Cēsīs un varbūt arī Līgatnē dabas takās. Starts plānots 9:00 no Valmieras dzelzceļa stacijas, diemžēl ar vilcieniem pašvaki, tāpēc tas ir vienīgais laiks. Temps mierīgs, jo iepriekšējā dienā Riekstukalns. Aicinu valmieriešus, cēsiniekus utt. pievienoties un kaut vai izbraukt daļu no maršruta.
Paskaitīju kilometrus, iznāca ap 105. Ļoti līdzīgs pagājušā gada Sigulda-Cēsis, tikai pretējā virzienā, bez cilpām Siguldā un ar mazākām cilpām Cēsīs. Apciemosim Līgatnes zvēriņus. Būs arī grantenītes. Carnikavas brauciens jau pārcelts, lai nepārklātos ar šo :)
Brīnišķīga iespēja tiem, kam 105km par daudz un pietiktu ar 65km - pievienoties Cēsīs. Tieši ienāk vilciens 12:27.
Izveidoju braucienu: http://www.xc.lv/mtb/ride/index.php?id=216
Statistika - kas piedalās, nenožēlo :)
Es domāju braukt.
Vai ir kaut kas, kas man būtu jāzina, ja iepriekš neesmu tādu gabalu vienā minienā braucis?
Mn jau arī liekas, ka 15. datums būtu labāks:)
nee, 1,09! )) Tartu tak jābrauc!
Tieši pirmajā septembrī atgriežos Valmierā uz mācībām, varētu pievienoties ;)
Un vispār, 105 km nav arī TIK traki. Kas liedz braukt gan 1., gan 15. datumā?
Vakar precizēju Cēsu daļu. Kā saka - viegli nebūs! Sevišķi viens kāpums - rādīsies nakts murgos. Drīzumā būs karte. Līgatnes daļu nāksies braukt aptuveni, ja vien mums nepievienosies kāds zinātājs.
Kā tad īsti ir- min no Valmieras uz Siguldu, vai tiekas Valmieras stacijā, ar vilcienu līdz Siguldai un tad min uz Valmieru?
Skaidrības ieviešana.
Rīdzinieki var doties ar vilcienu Rīga 6:20 → Sigulda 7:42 → Valmiera 8:59 vai ar auto līdz Siguldai un ielekt vilcienā tur. Mīšanās sākas no Valmieras dzelzceļa stacijas ap 9:00, minam pa mežu uz Cēsīm, tad Cēsu velomaratona gabali, pilsētā pauze/veikals pēc pieprasījuma un dodamies tālāk slēpošanas kalnu virzienā → Amata → Līgatne → līdz Siguldai pa tūrisma maršrutu.
Pats domāju sākt no Valmieras, t.i., rīta vilcienā mani, iespējams, neredzēsiet.
Izklausās labi, bet pajautāšu vēlreiz, jo šķiet, ka pirmo jautājumu visi palaida garām. Ja neesmu braucis šāda tipa braucienā, ir kaut kas, ko man vajadzētu zināt? :)
Kā pēc tam atpakaļ uz Valmieru? Ar vilcienu?
[quote=averza]Skaidrības ieviešana.
Rīdzinieki var doties ar vilcienu Rīga 6:20 → Sigulda 7:42 → Valmiera 8:59 vai ar auto līdz Siguldai un ielekt vilcienā tur. Mīšanās sākas no Valmieras dzelzceļa stacijas ap 9:00, minam pa mežu uz Cēsīm, tad Cēsu velomaratona gabali, pilsētā pauze/veikals pēc pieprasījuma un dodamies tālāk slēpošanas kalnu virzienā → Amata → Līgatne → līdz Siguldai pa tūrisma maršrutu.
Pats domāju sākt no Valmieras, t.i., rīta vilcienā mani, iespējams, neredzēsiet.[/quote]