Vajadziigs viens brauceejs Lemaanai!

steidzami,ar pieredzi Lemaanaa/ VX /XC laucinjaa, daudzmaz speejiigs miit pedaaljus.
transports nodroshinaats, tehniskaa/ cita paliidziiba veel jaarisina.
6565222

Tev ir doma piedalīties???

baigi gribaas un baigi negribaas braukt solo :)

solo laikam tomeer nemaz nebuus…

Nem tik LOOK komandaa un mochii ;)

LOOK bujaanjos pirms tam :)
tieshaam solo nebuus?

nu ja buus daudz daliibnieku tad jau laikam buus - pashlaik ir 5

solo taatad buushot, bet kaartiigs gaaziens visu diennakti arii laikam buushot :evil:
luudzu paarlieciniet mani kaads, ka visi yahuuwetheri un akuwetheri kjuudaas, taapat arii vieteejie meteoristi :(
shausmiigi gribaas braukt, bet visu diennakti mirkt lietuu- NEKAD VAIRS!
otreiz es uz taa graabeklja nekaapshu.

fubar
speciāli tev.ziņu dienesti atkal ziņo.

Saulaino un silto laiku Latvijā jau piektdien nomainīs spēcīgs ciklons, tāpēc nedēļas nogalē gaidāms spēcīgs pērkona negaiss ar lietu un abas dienas būs apmācies, informē Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.

Ceturtdien vēl būs saulains laiks, bet sākot ar piektdienas naktī Latvijai pamazām tuvojas ciklons, kas jau piektdien Kurzemes pusē atnesīs lietu. Taču sestdien un svētdien apmācies laiks, lietus un pērkona negaiss gaidāms jau visā Latvijā.

Negaisa laikā pūtīs stiprs vējš, kas brāzmās sasniegs ātrumu līdz pat 16 metriem sekundē.

gaisa temperatūra naktīs būs ap +12, +15 grādiem, bet dienā paaugstināsies līdz + 20.<<

njaa, mazohisti par to visu noteikti buus sajuusmaa. nu jau, miiliishi, pilniiigi noteikti bez manis buus jaaiztiek ;)

nabaga fubars! tic visam, ko sinoptiķi viņam sola :)

kaa tad, visam…
shoreiz gan nav pamata neticeet, ja visi saka vienu un to pashu.

a es derētu ?

ekzz, anlen tak fubars no lietus sabijaas, nebraukshot.

un kaa veel dereetu ;)
bet nu diemzheel oficiaali pazinjoju, ka esmu niikulis, kas baidaas no paaris uudens pileem un nekur nebraukshu. no taa izriet, ka liidzbrauceeji arii vairs nav vajadziigi. nekur nebraukt lieliski varu arii viens pats :)

es arī no slapjuma sabijos. braukšu kā skatītāja.

Kā bija? Visi tā normāli salija? :D

nu ko lai saka- rupjiibas izlaizhot, visus sinoptikjus paarstraadaat tualetes papiiraa :(
esot lijis tikai 3 apljus…

Pasākums bija labais - man vēl apļi sakrita tā, ka pa lietu tikpat kā vispār nebija jābrauc! :)) Patiesībā lietus kopumā trasi padarīja tikai braucamāku un ātrāku, jo segums bija vairāk uz smiltīm, nevis dubļiem orientēts. Zheel tikai, ka komandas biedram nakts braukšana izrādījās par smagu!

Jā, patiesi, gaidītā lietus vietā, laiks lielāko sacensību daļu bija vairāk kā patīkams. Trase tiešām interesanta, tikai pēc kādām 20 stundām sāk piegriezties. ;) Jā, Fubar, šoreiz bija jābrauc. Būtu pamatīgi pamačojušies.

pasaakums labu labais:) lietus (nedaudz) deelj dreebiites bishku naacaas pamainiit, bet trase bija interesanta, un bija jaapielieto arii nedaudz tehniskaas zinaashanas braukshanas maakaa, ne tikai jaaminaas… man patika.