Cenas man patika veikalā, kurš man nepatīk. Tas ir Elkor Plaza. Tur Author veļlukiem labas atlaides tagad. Vēl Ežos man patīk Dema un Ghost velocenas, kuras tur ir arī kaulējamas. Lūk piemērs, kas man liekas laba cena par labu komplektāciju.
Iespējams ka te tev Baltais kādu Trek var par ĪPAŠO cenu piedāvāt, bet nu Treks tomēr ir ar vārdu un nevar palīst tik zemu. Tas protams tikai, ja runa iet par cenu.
Velosipēds ir jāpērk veloveikalā. Un tādā, kurā gribas atgriezties.
Un vēl - ar tavu augumu (185) ir jāpiesargās ar rāmja izmēru. Internetā var sameklēt dažādas metodes kā noteikt pareizo rāmi, veicot mērījumus, jo no svara ir arī, teiksim, kāju garums. Man ir 190cm, es braucu ar 21.5 rāmi un neesmu happy, tāpēc nākamo rāmi noteikti ņemšu ar garāku augšējo trubu. Neskatoties uz visiem algoritmiem. Tāpēc, pirms ņemt 20’’ - vismaz pabrauc ar to.
alivio rumbas ir briesmīga sērga. tik daudziem padārgiem ričukiem viņas ir. manuprāt, viņas kopā ar kaut ko no xtr ir vēl slimāka kombinācija nekā xtr kopā ar trešo dārtu.
no ībeja nevajag baidīties. ībeja šopi piedāvā daudz monstru idiotiem pozeriem, bet starp visu to spamu var atrast krietni svaigas vai pat pilnīgi jaunas mantas par ļoti labu cenu, ko piedāvā cilvēki ne-veikali.
ekhem, runājot par trešo dārtu - nu pašam tāds ir, lai gan smags un ciets, tad nu braukt braucu - un manam pirmā 150nieka seb līmenim neko labāku nevajag, ja nu vienīgi priekš pozēšanas ;)) starp citu, šīs te basic līmeņa lētās atsperu dakšas ir labas ar to, ka vispār nav jāapkalpo (teorijā jā, bet ne praksē) - turklāt lielais svars nozīmē arī palielu stingrību. uz otra ričuka stāv bombers ar 1.47 kg svaru - atšķirība svarā jūtama. turklāt ne vienmēr nepieciešami visi rebound, compression, terrain selection, air pressure u.c. regulējumi ir vajadzīgi. bomberu var uzpumpēt un nopumpēt, paregulēt reboundu utt - bet vai gonkā tas vajadzīgs, to gan nezinu. dart ir pamata līmeņa robusta, cieta un pasmaga (manā versijā 2.0 kg apgraizīta) dakša
par kombinācijām interesanti - tieši dart 3 bija uzkomplektēts uz Cube ričuka ap 700 latiem Fans veikalā garozas ielā. kad prasīju, kāpēc uz šāda līmeņa ričuka dakša, kas principā nopērkama par 60 - 70 latiem, īstu atbildi nesaņēmu…
njā - to laikam tiešām var pateikt tikai cilvēks kurš labu dakšu dzīvē nav redzējis - kur nu vēl braucis ar tādu.
Principā jau ar tačku arī var izskriet visu trasi un galīgi nebūs pozēts.
[quote=Udzha]njā - to laikam tiešām var pateikt tikai cilvēks kurš labu dakšu dzīvē nav redzējis - kur nu vēl braucis ar tādu.
Principā jau ar tačku arī var izskriet visu trasi un galīgi nebūs pozēts.[/quote]
HAHAHA!!! FS habarovskas XB3 tačka :D :D :D ar fox RL tiešām nav braukts, bet ar pāris labākām ir gan braukts. un redzētas ar ir pāris ;) -tas tā, lai es pēc leimera neizklausītos :D :D :D kā teicu, uz otra ričuka stāv gaisa/ECC cartridge oil 1.4 kg bombers. ar to gan pēdējā sebā brauca bračka, jo viņa oriģinālajam ričukam bija temporary scheisse :D redzi, lētai un cietai dakšai primārais ir tas, ka pārāk nesāp rokas - un maazliet uzlabojas vadāmība. protams, ka dakša nav salīdzināma ne ar ko, kas dārgāks par 200 lošiem. it kā kāds to apgalvotu!! :D :D truls un ciets un smags metāla gabals - bet to, ko no viņa par apmēram 8 reizes mazāku naudu, nekā no Tevis nosauktajām “labajām” sagaida, viņa pilda godam. un domāju, ka bez nekādiem ieguldījumiem, izņemot noslaucīšanu, pildīs vēl gadiem - vai nu uz mana, vai cita ričuka.
Nu nestrādās lētā gala dakšas gadiem!'cītīgi braucot sezonu taupīgāk divas! tad jau tās atsperes ir pietokoši izļurkājušās un šūpojas kā kuģis jūrā! pabraukt jau protams var - bet savas pamat funkcijas viņa vairs perfekti nepildīs.
Un ja jāizvēlas no lētā gala dakšām manā subjektīvā skatījumā Marzocchi lētā gala dakšas strādā daudz labāk kā Rock shoka.
jā, tā mx vai kā-viņ-tur lētā marzocchi atsperu dakša tiešām ir laba priekš atsperu dakšas - par rock shox labāka. bet nu nebūsim tādi feinšmekeri. pēc diviem gadiem nokrāsošu karbona krāsā un bliezīšu tālāk, vai pārlikšu no otra bomberi, un tam uzmaukšu cieto, vai vēl kaut kā… katrā ziņā arī žēl man viņu īpaši nebūs - ja būtu pa 250 zivīm pircis, tad gan 3X padomātu…