vai ir jeega braukt?

labdien, es gribēju pajautāt- tātad man ir ritens kkads panthera- diezgan vecss- ir mīkstā dakša nu braucam ritens liekas, bet viņš ir tāds pasmags un es nezinu vai ar tādu ir jēga vispār sākt kautko nopietni trenēties t.i censties braukāt cik bieži vien var lai piedalītos sacensibās un dabūtu labus rezultātus, jo man tas ritens ir sudīgs salidzinājumā ar citiem, nav naudas jaunam, jo papildus es nodarbojos ar bmx freestyle un tur nauda visa aizgājusi un nezinu vai to var apvienot? gribu dzirdēt jūsu domas

1. Sāc ar pieturzīmju lietošanu
  2. Ne jau ritenī ir tā vaina, kāpēc būs slikti(?) rezultāti. Trenēties var un ir iespējams arī ar šo. Nobrauksi šo riteni līdz kliņķim un ja vēl būs interese, vēlā rudenī uz atlaidēm paņemsi kaut ko jaukāku.

Lai trenētos, nav jābūt uzreiz dārgam sacensību velosipēdam. Man arī tāds pasmags parastais, bet ja uztur tehniskā kārtībā, var braukt gan trenēties, gan sacensībās! Vēlāk nopirksi vieglāku, būs labāki rezultāti.

Pārdod abus hlamus un brauc ar normālu XC.

Piekrītu ka trenēties var ar to kas ir. Pabrauksi kādu sacensību un tad lēnā garā sapratīsi ko īsti gribi (supervieglu velo, vai uztrenētās kājas).
Tici man, visi šeit forumā mītošie reiz sāka ar smagu dzelzs braucamrīku :)

Brauc pagaidām ar smago! Dzīve tālāk pati rādīs!
Mans komandas biedrs šogad vienos SEB’os Tautas klasē iebrauca ap deviņdesmito vietu ar apmēram 18… 20 kg smagu velo!

Redz, tas kārtējo reizi apstiprina, ka panākumi neslēpjas riteņa masā, pārslēdzējos u.t.t., bet tieši braucēja kājās!

Jo smagāks ritenis, jo labāk! Vēlāk, kad tiksi pie vieglāka, raus ratā taka nemetas: )

Ir man viens paziņa, kuram bērnība Popē pagājusi. Pirmais minamais esot bijis Sarkanās Zvaigznes motovelosipēds bez motora. Kad beidzot esot ticis pie Ukrainas parastās, neviens šamo neesot varējis noķert.