vai būs atlaides?

Tajā veikalā, kas ir uz cēsu ielas, kas pievienojas brīvības ielai? (nevis Trek, bet tas, kas cēsu ielas otrā galā). Pagājušajā gadā martā bija skaistas atlaides 50% visiem aparātiem. Vai šogad gaidāms, tas pats?

Thanks

Cēsu ielas abos galos ir Trek veikali :)

Labs ir, domāju to veikalu, kas vistuvāk Ģertrūdes baznīcai. Pagājušajā gadā gianti bija pa skaistām cenām.
Any news?

bija bet februārī

tas viens ir treks ar “s” burtu = veloserviss http://veloserviss.lv

[quote=moover]Tajā veikalā, kas ir uz cēsu ielas, kas pievienojas brīvības ielai? (nevis Trek, bet tas, kas cēsu ielas otrā galā). Pagājušajā gadā martā bija skaistas atlaides 50% visiem aparātiem. Vai šogad gaidāms, tas pats?

Thanks[/quote]
Biju iegājis vekalā “TREKS” , tas kurš Brīvības 111, jautāju par pagājušā gada atlaidēm . Pārdevējs neteica NĒ , tikai pasmaidīja un deva noprast ,
ka kaut kas tur jau top un ir gadāms jau pavisam drīz.

es saņēmu līdzīgu atbildi jau pirms mēneša
ejnusazin

veloservisam atlaides bija rudenī, shimano prece, gianti un daudz kas cits gāja pa puscenu, citas preces ar bik mazākām atlaidēm, beigās bija diezgan patukšs. nez vai šie būs pa ziemu atjaunojuši noliktavu, lai tagad pa puscenu atkal pirms sezonas iztirgotu, kaut gan mūsdienas jau visādi var būt ar apgrozāmajiem līdzekļiem… katrā ziņā pēc loģikas atlaides iepējamas tikai līdz aprīlim, tā kā jānakšņo pie veikala…

neviens tirgotājs nav ieinteresēts iepriekš teikt, ka būs atlaides, jo rezultātā pilnu cenu šodien neviens negribēs maksāt un gaidīs atlaides. galu galā arī tirgotājiem kaut kā ir jādzīvo…

lielā mērā tās nav atlaides, bet pa pašizmaksu veikalam naudas apgrozībai - rēķini ta jāmaksā…
TREKS jau vislaik kaut kādas atlaides bija. Giant felliem -50 ja nemaldos

kad ta’ rudenī gianti gāja pa puscenu?
nemanīju.

ziemā

Gandrā viss sākas 16. martā…

īstais laiks lai iegādātos Meridu :)

http://www.veloserviss.lv/list.pl?id=2165

50% atlaide ir laba, ja vien komplektā nebūtu tas maģiskais vārdiņš “līdz”

kāda starpība ir tas “līdz” vai nav , fakts ir tāds , ja pirms sezonas var dabūt kaut vai -30% tas jau ir cool !
man ir pārliecība ka tur ir vislielākā izvēle detaļām un visam pārējam , jau nav tur tad jāšauj uz Viskaļu ielu !

ja vien ir mute pareizā vietā, tad 30% var dabūt pat viskarstākās sezonas laikā.

nu tad jau labi , zināšu ar ko kopā sezonas laikā iet uz veikalu iepirkties !

biju iegājis, visu pats savām acīm redzēju. medus gar muti tecēja, iekšā gan netika. ko redzēju, to varu pastāstīt:
50% ir šim un tam, samērā daudz kam ir 30% un 40%, un tad vēl viskautkam ir 20%.
50% ir visam shimano, visam novatec, visam campagnolo, giantiem pirms 2008. modeļu gada (brīvības ielā tika manīts viens tāds šosejnieks, varbūt bij vēl kādi pāris ričuki, kas ietilpst šai kategorijā; nez, kā viskaļu ielā), lētajiem ratiem, šādiem tādiem bezvārda sīkumiem u.c.;
40% visam agu, visam diadora u.c.;
30% visam sram, avid, truvativ, visam mavic u.c…

man gan medus nekur netecēja, jo arī šorīt biju iegājis, domāju ka varbūt būs lētā gala bremzes labā cenā, protams nebija :) cerēju ka varbūt būs xtr kasete arī labā cenā, un ka tavu brīnumu - arī nebija!!! cena uz kastītes bija 129(laikam) ar atlaidi laikam sanaca ap 90 kautko tādu man minēja tirgotāji, ta ka 50% visam shimano nu nekadigi nesanaca(b&m nemulsini tautu!)
tas bija tas kas interesēja mani, pārējā piedāvājumā neiedziļinājos izņemot to vienam giant fullītim gan bija laba atlaide ap 1000Ls, nu apmēram tā