Uz vienības braucienu tautas šoseju iesildīšanās Rīga-Sigulda 9.30

Braukšu no Rīgas uz Siguldu ap 9.30 būšu Juglā, meklēju līdzbraucējus, lai var mierīgi braukt grupā bez piepūles, vidējais ātrums ap 30km/h, varbūt pāris mazi sprintiņi. Paredzams ierasties Siguldā uz 11.30.

Gluži manas domas! Pie Brīvdabas muzeja vai tramvaja galapunktā?

labāk laikam pie tramvaja galapunkta, ja mani nepaņems aizmotorā, tad tiekamies Juglā orientējoši ap 9.30

Lūdzu apgaismojiet mani. Šodien izņēmu numuru Lielirbes ielā, viss kā vajag, neskaitot to, ka aploksnē nebija koridora numura. Iepriekš piedalījos tikai SEB, tāpēc nezinu kāda te sistēma :) Ļaujiet minēšu - Virs koridoriem būs starta nr., piem., 2001-2200… 2201-2300 ? Pareizi?

Un… par braukšanu Rīga - Sigulda diezvai :) Bet Sigulda - Rīga gan varētu. 261nulle987nulle

Sigulda - Rīga jau nebūs problēmu, domājams, gana daudz tautas atsildotis mīs mājup, atliks tikai uz vietas vienoties, ar kuriem kopā braukt.

Par numuriem un koridoriem - pareizi.

Paldies :)

Braukšu aizmotorā, tāpēc pats nebūšu Juglā 9.30, bet cik saprotu tad tur kāds bariņš būs.

Ja vēl kādi dalībneki nepiesakās, es ar nebaukšu : )

Būšu pretī tramvaja galapunktam aotobusa pieturā.

Ok!

Tev mans numurs ir. Atpakaļ noteikti mīšu. sazvanamies :) Turp gan braukšu ar vilcienu. Sen nav izmantot šis transports.

Ooo-o-j! Šitāds klepus! Piedodiet, bet brauciens ar baiku uz Siguldu jāatceļ! Škrobe ne pa jokam :(