TVNET: Prēmija par BMX olimpiskajiem panākumiem

http://www.tvnet.lv/sports/velo/297617-premiju_par_bmx_olimpiskajiem_panakumiem_noraksta_parados

Slikti un nožēlojami, ka šādas lietas notiek.

Kāpēc mēs esam tik gudri citus ap**rst. Tas, ka nauda ir aizgājusi ne tur, kur bija paredzēts, vēl nenozīmē, ka tā ir nodzerta. Mēs nestāvam tik tuvu federācijas ikdienai, lai varētu spriest, kā bija vispareizāk.

Ponchikam → ja mans darba devējs pa manu algu nopērk man jauno personālo darbastaciju, un paziņo, ka šomēnes alga nebūs, bet darbstacija ir laba un es varu viņu izmantot. => Nauda nav nodzerta, bet nav aizgaajusi pareizajam mērķim.

Dienas vitamīns. Paldies.

Nu vismaz auto lizings nomaksaats :D

Nedaudz dzirdēju par šo lietu. Nevaru apgalvot, ka zinu visu labi, bet izsecināju, ka tas velns nav tik melns, kā viņu iztēlo. Šo jautājumu sāka cilātl viens BMX klubs. Daļa naudas tiešām iztērēta automusa līzingam, apkopei, apdrošināšanai un t.t., taču šo autobusu braucieniem uz sacensībām un t.t. lieto neviens cits kā BMX, ne šosejas un ne MTB braucēji. Var strīdēties, ka varbūt to naudu vajadzēja ieguldīt arī kur citur, bet diez vai to bija pareizi pārskaitīt pa taisno kādam BMX klubam, vai faderācijai nepirkt autobusu.

Par Māra Štromberga uzvaru BMX sportā olimpiskajās spēlēs Pekinā valsts izmaksātā prēmija - 25 000 latu - aizgājusi parādu segšanai, lai gan naudas piešķiršanas mērķis bija BMX sporta veidu un jaunatnes sporta programmu attīstībai.

Labi , ka kazino paraads nebija izveidojies, vai arii vinji Shtromberga uzvaru olimpiaadee jau bija ieplaanojushi?

a kas pa mashinu federacijai vispar ir?

WV Crafter.