Tūre 2011

Prieks, ka arī Cofidis, kaut nav PROTour komanda saņēma WildCard uz šā gada lielāko notikumu:
http://www.velonation.com/News/ID/7158/Tour-de-France-organiser-announces-22-team-invitations.aspx?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+velonation_pro_cycling+(Cycling+News+%26+Race+Results+|+VeloNation.com)&utm_content=Twitter

LEOPARD TREK komandai ir nepareizs komandas nosaukums.

Bet tas, ka Cofidis dabūs wildcard jau bija skaidrs iepriekš, jautājums paliek tikai ar Motju (tulīt uzradīsies bariņš cilveku kas aizrādīs man par ‘iesaukas’ lietošanu).

Man Tevis žēl!

Nu, veči. Jūs spējat labu topiku nokaut uzreiz jau paša sākumā :D

…tas tikai sākums!

Esmu palaidos kaut ko garām. Cervelo Test Team ir izbeigušies, vai arī apvienojušies ar Garmin???

Jā, CTT vairs neeksistē. UCI lapā var redzēt visas UCI ProTour/Pro Continental/Continental komandas.

Kur tad Tors būs?

Jau ir kopš rudens - Team Garmin/Cervelo

Iesaku pastudēt CQranking.com un uci.ch par tiem kuri interesē.

Iesaku pastudēt CQranking.com un uci.ch par tiem kuri interesē.[/quote]
Nav tik daudz laika, lai sēdētu i-netā un pētītu katru no pro komandu braucēju kustībam… Knapi spēju atsekot saviem( un Taviem :D ) panākumiem vietējo gonku rezultātos :)Vasarā ieslēgšu TV un Tūres pirmaja posma arī saskatīšu kas kura komandā… :)
P.S. Es par Toru nefano. es fano par Cello :)

Iesaku pastudēt CQranking.com un uci.ch par tiem kuri interesē.[/quote]
Nav tik daudz laika, lai sēdētu i-netā un pētītu katru no pro komandu braucēju kustībam… Knapi spēju atsekot saviem( un Taviem :D ) panākumiem vietējo gonku rezultātos :)Vasarā ieslēgšu TV un Tūres pirmaja posma arī saskatīšu kas kura komandā… :)
P.S. Es par Toru nefano. es fano par Cello :)[/quote]
Cello pagaidām komandu nemaina ,joprojām Valmiera!