Velodepo pirktam velosipēdam bremzes ir diezgan bēdīgā stāvoklī, pērkot netika kārtīgi izmēģinātas, pārējiem tur esošajiem velosipēdiem bremzes ir apmēram tikpat stipras(Bet par to laikam cits temats, kā var tirgot velosipēdus, ar kuriem legāli nedrīkstētu atrasties uz ielas. :( Biju tai pašā velodepo, kur pārdevējs teica, ka bremzes ir labas. :D
Vai tiešām tās “drumbrakes” tipa bremzes ir švakas, jebšu ir kkas viņām jāmaina?
Viņas ir švakas, bet ilgi arī piedilst. Ja viņš holandē tur iekšā ir aprūsējis vairākus gadus uz kāda tilta, tad vajadzēs pārsimt kilometru, lai iebrauktu, jeb jātaisa vaļā, jāpieslīpē trumulis, jāatīra un trumuļa formai jāpieslīpē kluči utt.
Man gan aizmugurējās joprojām strādā pēc sava prāta, bet domājams tur mazliet smērviela no ātrumu rumbas mehānisma. Priekšējās kad iebraucās, pārlauza vienu dakšu :D.
kuras tad tu īsti sauc par tām trumuļbremzēm?
vai
Nu man ir tāda tipa:
Citi sauc arī par loku, lociņu bremzēm.
sk. par tādām neko nezinu.
Laikam tās pašas, kas makaroniam bildē. Ir vērts (un vai vispār bez specinstrumentiem var) skrūvēt vaļā to aparātu, jo neko par šīm bremzēm arī neko nezināju. Vai varbūt labāk pasūtīt internetā parastas normālas aploka bremzes? Interesanti, ka tajā pat velodepo teica, ka velosipēdam nevar uzstādīt aploka bremzes, dēļ pārāk lielā attāluma no rāmaja līdz aplokam, kamēr internetā tādas bremzes ir nopērkamas. wtf? :(
Jāmēra, varbūt long reach der - ja domā caliper šosejas bremzes. Varbūt tieši viņiem nav tādu garo, bet var gadīties ka tiešām, ar vietu resnākai pilsētas riepai un dubļiniekam, rāmja bleķis ir tik augstu, ka tur pat long reach nesniedzas.
Tomēr galu galā, kāpēc vispār kautko tādu izskati? Viņām taču pavisam cits pielietojums un īpašības. Es trumuļus 2.5 gadu laikā neesmu aizticis un braucu pa visiem dubļainajiem rudeņiem un sālītajām ziemām. Viņām atgriezējatspere ir tik stipra ka pat trosītes nemainu - tik paskatos vai nerūsē.
Ja gribi kautko spēcīgāku, varbūt drīzāk 90mm vajag, jeb apskatīt kautko no viņa aprakstītā: http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=33021
risinājums ir šāds(vismaz es tā darīju, kad man salūza pakaļējā ass gazelei) - nomainīt pakaļējo ratu uz jaunu ar kājbremzi. pirku veloatlaides.lv , tiesa tur ass bija īsāka, nācās saspiest dropoutus kopā, bet tas īmho netraucē pilsētas velo.
Nu nez, pārlasīju rumbu vienai gazelei, bremzēm nav ne vainas. Tiesa gan, spēka pievads iet uz abiem ratiem vienlaicīgi un netiek izmantotas troses. Plusi jau pieminēti.
Long reach vajadzētu derēt, jo man attālums ir 74 mm.
Makaroni, tajā tēmā bija rakstīts, ka, ja bremzes čīkst, tad jātaisa apkope, man tieši tādas tās bremzes ir, uz bremzēšanas beigām čīkst. Un par tiem trumuļiem - es neuzskatu, ka tas ir normāli, ja no 25 km/h liela ātruma ir jāsāk bremzēt ~30-50 metrus iepriekš, lai apstātos. Un, ja brauc pa ietvi ar 10 km/h, tad normāli būtu, lai vari apstāties 1-2 metru ietvarā, citādāk var sanākt problēmas.
Ar priekšu var sabloķēties. Aizmugurei 25km/h būs kādi 2…3 metri, bet nevar zināt kurā brīdī nostrādās - t.i. sāc spiest un nekas nenotiek un tad pēkšņi maigāk uzspiežot var sabloķēties tad kad to galīgi nevajag.
Saņēmos un beidzot attaisīju vaļā, firma SRAM, iekšā bija prāva melna putekļu/daļiņu kārta, visu kārtīgi izmazgāju, bija arī problēma, ka reizēm bremze “ieķērās”, tagad it kā nav, bet prasītos ieeļot tās kustīgās daļas, vai to dara, jebšu ir problēma ar pašu detaļu?.
Bet pati bremze - kluči vēl ir, bet cik tiem būtu jābūt bieziem? Man ir palikuši 2,5-3mm bremzējošā materiāla(kas pa virsu pašam metālam)
Vbreikus pieregulētu un mauktu vēl tūkstoš kilometru, bet šos izskatās nevar pieregulēt, lai paplestos vairāk. :(
[quote=KasparsZ]Saņēmos un beidzot attaisīju vaļā, firma SRAM, iekšā bija prāva melna putekļu/daļiņu kārta, visu kārtīgi izmazgāju, bija arī problēma, ka reizēm bremze “ieķērās”, tagad it kā nav, bet prasītos ieeļot tās kustīgās daļas, vai to dara, jebšu ir problēma ar pašu detaļu?.
Bet pati bremze - kluči vēl ir, bet cik tiem būtu jābūt bieziem? Man ir palikuši 2,5-3mm bremzējošā materiāla(kas pa virsu pašam metālam)
Vbreikus pieregulētu un mauktu vēl tūkstoš kilometru, bet šos izskatās nevar pieregulēt, lai paplestos vairāk. :([/quote]
Kustīgās vietas ar biezo smēri. Ja kluči kniedēti, līdz kniedēm var maukt, ja līmēti, kamēr izbeidzas. Ja nelīdzeni, ar vīli pāriet.
Svarīgi jau, lai tavs pieliktais spēks bremzējot maksimāli aizietu līdz klučiem, nevis pazustu kautkur deformācijās, smagi kustošos mehānismos. Ir ar Javām un visu veidu krievu močiem braukts. Ir sliktāk vai labāk bremzējies, bet rezultāts ir bijis. Tur vairāk nav 25, bet 100 km/h.
Man arī SRAM (Sachs). Kā viņa nāk vaļā, kur tur ir konusi?
Cik instrumentus vajag?
Tikai un vienīgi uzgriežņu atslēgu, ļoti vienkārši, bet ir runa par priekšējo trumuli, kur nav ātrumu mehānisma…
Būs jāaizbrauc līdz vietai, kur nopirku, lai saved kārtībā savu “produktu”, mājās esmu izmetis biezās smēres. Jo tas būtībā ir vistrakāk, ka ieķeras, jo tālāk jo trakāk, šovakar vispār kā nospiedu tā ieķērās un atbrīvot var tikai ar kāju. Kad visu iztīrīju un bija vēl nedaudz ūdens bija ok, bet kā palika sauss, tā sāka ķerties. Un bremzēšanas spēks nav, tā ka man šķiet tie kluči arī jāmaina. brr, kā es nepārbaudīju kārtīgi, kad pirku riteni, vai bremzes labi strādā… mani labi apvārdoja… “trumuļu bremzes kraviniekus aptur, ļoti spēcīgas” LOL
Muļķis pat baznīcā dabūs pērienu