Tā kā pa ziemu ar velo (pagaidām) nebraucu, it sevišķi šīs ziemas sniegotajos apstākļos, tad kopš pagājušā rudens esmu uzsācis mājās trenēties uz veloruļļa ar elektromagnētisko bremzi. Kā jau jebkurai mehāniska ierīcei, tai kopā ar velo ir tendence radīt vibrācijas, pie tam, jo ātrāk minas, jo stiprākas un dobjākas. Jāpiezīmē, ka uz ruļļa minos 4 reizes nedēļā aptuveni pusotru stundu, brīvdienās iespēju robežās rītapusē vai pa dienasvidu, darbadienās laikā līdz 10 vakarā, retu reizi kādas 10-15min ilgāk.
Kopš oktobra viss bija jauki, gan apņēmība, gan sviedri, gan viss pārējais, līdz vakardien procesa vidū pie durvīm atskanēja zvans un tur stāvēja neapmierināts veca gadagājuma cilvēku pāris, ko zināju dzīvojam stāvu zemāk par mani. Viņu leksika konkrētajā gadījumā aprobežojās lielākoties ar “što vi tam ģelaeķe, vesj dom vibrirujet”, “kakoi kašmar, večeram spiķ ne možno”, “každij ģeņ do oģinadcaķi”, “buģem žalovatsja” un vēl šis tas.
Iespējamie risinājumi:
Uzlikt mīksto. Blakus esošie kaimiņi (ar kuriem tīri ok satiekam, turklāt viņiem ir gadu vecs bērnelis) līdz šim sūdzējušies nav, tieši apakšā esošie (tie gan ir urlas, kam pašiem patīk trokšņot, it sevišķi ceturtdienu un piektdienu vakaros) arī ne, minētie jūtīgie pensionāri nāk no “lejup-pa-diagonāli” dzīvokļa, citu potenciālo cietēju nav, jo dzīvoklis atrodas mājas galā. Pašam personiski nešķiet pievilcīgākais variants, tādēļ to atstāju bezizejas gadījumam (turklāt tā kā tā tūlīt jau būs klāt pavasaris).
Veikt kaut kādus “klusināšanas pasākumus”. Te nu ir tas, kur gribētos lūgt XC erudīto biedru padomu. Loģiski spriežot, prasītos kaut kāds smags, bet relatīvi elastīgs materiāls, ko pabiezas loksnes veidā palikt apakšā - saprotams, ka problēmu pilnībā neatrisinās, bet varētu vismaz mīkstināt (šobrīd stāv principā vannas istabas paklājiņš, kas acīmredzami ir daudz daudz par švaku). Diemžēl nekas cits tāds piemērots šim uzdevumam īsti prātā pirmajā brīdī nenāk. Ir kādi varianti kādam, kam varbūt jau sanācis cīnīties ar šādu problēmu un arī to uzvarēt?
Manuprāt līdzēt varētu tas, ka grīdā uztaisītu taisnstūrveidīgu caurumu, kuru iepildītu ar betona maisījumu. Gaidi, kad sacietē un met rulli virsū. Līdzīga problēma bija ar trakojušu velasmašīnu, kas griežoties ar 1200 apgr/min drebināja visu stāvu.
Bet nu jā, manuprāt nevēlēsies bojāt grīdu, bet šāds risinājums pastāv.
Putuplasts- bet ne tas kas dodas līdzi televizoriem l;idzi iepakojumā, un ne tas baltais siltināšanai, jo atri deformesies. bet varētu līdzēt pamatu siltināšanai domatais putuplasts, vins tāds zals ir! pietiekami izturiigs, lai velorullis nespiestos ieksā(nu minimali jau spiedisies), un vinrācijaām vajadzētu samazināties.!
Es iesaku pakonsultēties ar tieši blakus esošajiem kaimiņiem. Ja viņiem nav problēmu, tad tev arī nav problēmas. Galu galā, tev varēja piederēt arī vibrējoša veļas mašīna, un ko tad, nemazgātu veļu?
Manī ir vīzija, ka varētu līdzēt pabiezs gumijas paklājiņš vai saliktu vairākās kārtās, ja paklājiņš nav pārāk biezs, kā jau Jurons minēja. Manuprāt, ļoti labi vajadzētu palīdzēt arī zem paklājiņa paliktam porolona slānim, pēc idejas tas labi absorbētu vibrācijas.
Bet tas ir tikai tāds vakara domas lidojums, nezinu, kā praktiksi tas strādātu, tā kā atbildību neuzņemos. :D
Ieslēdz mūziku tā skaļāk, kādu AC-DC, vai Motorhead (sliktākajā gadījumā) un tad vibrāciju problēma momentāli pazudīs. Vienīgi visdrīzāk radīsies citas, bet šī būs atrisināta.
Ja tā nopietni, tad risinājums ar izturīgu putuplastu būtu vislabākais. Vēl var mēģināt likt apakšā kādu spilvenu, bet tad tā konstrukcija varētu kļūt diezgan nestabila.
Un reāli labākais risinājums būs - nopirkt tiem pensionāriem dekoderi!
paklajinjiem ir tada nelaga iipasiiba, ka vinji labi deformejas! tad tur vajadzetu vismaz divus paklajinjus vienaa galaa unj divus otraa galaa!
mierigi var iztikt ar vienu putuplasta gabalu ko var nopirkt par aptuveni 1 ls sevis cienošā būvmateriālu veikalā
bet ja ir vēlme var nopirkt 2 tad pamats buus stabils, un vinji tā smuki sasteķējas kopā!
personigas pieredzes ar šādu problemu nav bijis, bet sis atrisinājums būs no lētākajiem.
ja tā padomā, tad arī vareetu būt vainīga ēkas konsrtukcija! jo grīda mēdz būt balstīta uz koka sijām, kas var būt par iemeslu vibracijam, jo tad vibrēs visa grīda, un protams ka ļodzīsies arī, bet ja tā ir no dzelzsbetona, tad problemu ar konstrukciju nevajadzetu buut!
Es lieku dubultā pārlocītu tūrisma paklājiņu (gan zem ruļļa, gan atsevišķos gadījumos, ja plānots intensīvāks treniņš, zem priekšējā rata arī), bet nav pārliecības, ka tas slāpē visas vibrācijas. Ja ir iespējas, tad tiešām vajag pamēģināt augstāk minēto putuplastu.
Nez ka tas ir par agregātu !? Mans trenažieris stāv uz pašvakas grīdas ar lamināta klājumu un nekādu problēmu! Varbūt ratam ir ola vai arī vajadzētu izjaukt to mehānismu un uzmest aci tur, kāda skrūve vaļā un tas disks rada vibrāciju vai…gultņi, bet nevajadzētu būt!! Tad varbūt, atvainojos, bet kāda ir riepa?
Jā, arī es vispirms gribēju pajautāt par šīm vienkāršajām lietām - vai izmanto “sliku” un vai rats ir bez defektiem.
Man pašam gan ir paveicies, jo zem manis dzīvo tālbraucējs šoferis, kurš reti ir mājās. :)
Ja grīda ir negluda, tad var pamēģināt pārvietot trenažieri dažus centimetrus šurpu turpu vai trenažiera “astes galam”, kur tas atspiežas pret grīdu, palikt apakšā kādu papīru -varbūt šāds sīkums var izmainīt saķeri starp riepu un rulli.
Es cenšos troksni mazināt, izvēloties tādas pretestības slēdža pozīcijas + kasetes pārnesumus, kas rada mazāku troksni - parasti braucu ar lielāku pretestību, bet mazāku pārnesumu - rezultātā fiziskā piepūle/ kadence ir tāda pati, bet trenažiera ripulis griežas lēnāk un klusāk.
Ir speciāala gumija, saucas isolgomma. Ideaals variants. Ja atminja nevilj, maksaa ap 7Ls kv/m. mekleejama pinkjos, firmaa MANASS. Liekas dzjeku sauca tur GJIRTS. http://www.isolgomma.lv/ , turpat var arii nopirkt blivu putuplastu- Styrodur. domaaju ar 50mm biezumu vajadzeetu pietikt.
Ari mani shii probleema visnotalj aktuaala, tikai manaa gadiijumaa gan tie nav pensionaari, bet divi striipainaas pidzhammaas gjeerbushies viirieshi. Ieprieksh biju iedomaajies, ka treneejoties uz balkona nevienam netrauceeshu, bet aciimredzot zemajaam frekvenceem ir tendence ljoti labi “iet cauri” visam… gluzhi kaa zemie tonji no basu skaljrunjiem. Un tas ka suudzas tieshi zemaak dziivojoshie jau arii schiet ir saprotams, jo skanja schiet “gaaja” uz leju…
Par cik karot ar saviem kaiminjiem neveeleejos tad peec atkaartotiem luugumiem paartraukt taisiit to necieshamo troksni, savus treninjus uz trenazhiera paarstaaju :( Un jaa - riepas ir sliki, trenazhieris (magneetiskais) straadaa lieliski un pasham nemaz tas troksnis neschiet tik liels… principaa pat lielaako dalju trokshnja rada kjeede/zobrati… bet nu taa laikam tas ir tikai no mana “dzirdes punkta”.
Kaa vienu no risinaajumiem biju skatiijies sporta veikalaa nopeerkamos speciaalos paklaajus ko likt zem trenazhieriem, kurus gan driizaak vareetu nosaukt par paliktnjiem jo bija ~2cm biezi. Bet patreiz pircis vinjus vel neesmu jo nav paarlieciibas, ka tie paliktnji tieshaam to probleemu atrisinaas un zemee izmest vel naudu veelmes nav.
Laikam vien naaksies iet miities uz trenazhierzaali… :(
Paldies par ieteikumiem, dažus noteikti izmēģināšu.
Velo ir šosejnieks, ar riepu nav problēmu, esmu uzlicis pat speciālo veloruļļiem paredzēto variantu.
Bet, kā jau te daži uzmanīgi uzdevuši jautājumus, vibrācija pamatā nenāk no riepa-rullis saķeres, bet gan no paša mīšanās procesa, tātad pamatā klaņu gultņi un ķēde, bet arī tikai kadencei pārsniedzot 60-70 rpm, un it īpaši diapazonā 90-100, kurā arī parasti minos, vibrācija ir visizteiktākā. Aizmugurējais rats nav perfektā stāvoklī, bet tuvu tam (vismaz vizuāli un arī nestabilitāte, griežoties brīvgaitā, ir redzama minimāli). Sīkāk novērtēt grūti, jo tehniski vēl neesmu tik liels eksperts. Tīri empīriski, salīdzinot ar savu pilsētas velo, vibrācijas caur rāmi ir ļoti līdzīgas.
Ar konkrētajiem pensionāriem varbūt var sarunāt, ka minies noteiktā laikā un ne pārāk vēlu (galu galā, kas tie par treniņiem līdz 10 vakarā, cikos tad pēc tāda var aiziet gulēt?) - nekādus trokšņa normatīvus nepārkāp un 4x nedēļā normālos laikos trenēties Tev ir visas tiesības.
Ja veic kādus klusināšanas pasākumus, varbūt var sarunāt ar tiem pašiem pensionāriem, ka ieej no viņu dzīvokļa paklausīties, kāds ir troksnis ar paklājiņu apakšā un bez, lai atrastu klusāko variantu? Un, galu galā, drīz jau varēs braukt pa šoseju :)
Treniņi līdz 10 vakarā ir faktiski vienīgā izeja ikdienā darbā līdz plkst 18 aizņemtam cilvēkam, kurš mājās tiek ap septiņiem, pats uztaisa un dabū paēst + pabarot jauno paaudzi līdz plkst 20 un tad var reāli kāpt uz velo, sākot no pusdeviņiem ;) Aizmigt ap pusnakti nav nekādu problēmu.