Novaleju Cesis-Valmiera.Kad varetu atsakt nipraku brauksanu?Vakar vizinoties aizbraucu uz veikalu.Dibens bik sap.Sodien sanaca ari nedaudz pabraukt,domaju,nedaudz atrak uzmisu,bet kajas atri nogurst.Elposana ar paliek nedaudz grutaka.Vel par agru?Cik dienas vajadzetu likt riteni pie malas?Negribas parak ilgi atlaist,ka neiet zuduma ieprieks iegutais.Sis man bija pirmas sacensibas,tapec tads elementars jautajums.Jau ieprieks paldies par atbildem!
Tā iet, ja sacenēs pēdējo garu no sevis žmiedz laukā. Es parasti braucu tā, lai nākamā dienā nebūtu tomēr pēļos jāguļ. Un vēl svarīgi ir pirms tām sacenēm tomēr drusku patrennēties. Kaut gan pats arī esmu braucis uzreiz no ziemošanas skapja ričuku izvelkot, bet lāga tas nav.
Nu sacenes nebija tk traki,bet nebiju ierekinajis ka vajadzes vel uz Cesim atpakal tikt:D
Ņiprāku braukšanu atsāksi tad, kad būsi pilnībā atpūties.
Līdz tam vizinies mierīgā tempā, bez slodzes, ar zemu intensitāti.
Pa mierīgajam vari ripināt, droši, sliktāk nebūs… Bet mierīgi…
braucu gandrīz katru dienu pa cēsīm un apkārtni treniņus… piedāvāju pievienoties… man kājas (arī esmu iesācējs) tīri fiksi atgāja pēc brauciena… uz cēsīm arī pēc tam tīri friši aizminos… nākošajā dienā lēnām pabraukājos 2 stundas 35km un ir ok…