Trenniņi ziemā.

Braucu-trenniņu,uz ledutiņa,gadījās neliels ,op traken,sadauzīju celulītu.
Traģēdijaj jau nebija,salocījās velobiksēm uzraksti,un neliels potītes sasitums.

Eju uz aptieku,ņemt FASTUM.G.       Eiropa izdomājusi-vajag recepti.Laikam tagad vieglāk Veidenbauma kaņepju sviestiņu.

pameklē Dolobene, cik zinu to tirgo bez receptēm. jebkurā gadījumā šī tēma jau te ir cilāta

Pamēģini Rudens aptiekās. Vismaz tajā, kas man blakus, dod dzīvu un nedzīvu bez receptes…

Secinājums - cītīgāk jālasa xc.lv :)

Pateicoties te ievietotajam brīdinājumam, es paspēju iepirkt Fastum rezervi vismaz šai sezonai.

Mēnesi esmu uz kruķiem ar sastieptu potīti.
Dolobene/DeepRelief/Fastum… nedod neko… vismaz man. Labākā zāles - nedarīt neko :)

[quote=Delfins]Mēnesi esmu uz kruķiem ar sastieptu potīti.
Dolobene/DeepRelief/Fastum… nedod neko… vismaz man. Labākā zāles - nedarīt neko :)[/quote]

Pareizi, nekas ( nu varbūt vienīgi morfijs vai tamlīdzīgas mantas) neļaus tev ar sastieptu potīti pārvietoties kā pirms traumas.
Tas ir tikai normāli, ka sāp kustoties, un pareizi dari,ka nedari neko ( tad mazāk sāpēs un aknas ar nebeigs).
veseļojies.

aizmirstam par tādu sīkumu, pēc pāris dienām tāpat viss būs pārgājis … zāļoties un šeibas rīt var ja kas nopietns noticies

Delfins - ja mēnesi uz kruķiem dēļ sastiepuma, tad iesaku pameklēt citu traumatologu