Trenniņ izbraucieni no rīta...

Sveiki,
ir doma un vajadzība pabraukāt ar velo tieši no rītiem. 2x vai 3x nedēļā pa darba dienām! Tā apmēram no 7:30-9:30… ~70% asfaltu un 30% kādu MTB trasīti. Doma ir par

• centrs->mezzaparks->mezaparka asfalc+tur tā mtb trasīte un atpakaļ…
    vai
  • centrs->Baloži+tā mtb trasīte un atpakaļ…

Karoče meklēju vai nu domubiedrus, vai arī labprāt pievienoties kādam jau esošam pulciņam.
Drīxt ieteikt un parādīt arī kādu citu labu maršrutu ;) Piem. Šmerli galīgi nepārzinu :/

Uz velo itkā bremze neesmu, un baigi izlikties arī nedrīkstu… nu tā apmēram…

Offtp: Ja interesē riktīgi kalni Rīgas zonā, tad varu ieteikt aplūrēt uzreiz aiz/pie Bābeliša ;) Es tur skrienu/lecu pret kalnu. Sanāk kādi 40m ar kāpienu 40…45%

Es arii esmu iesaacis reizi vai divas reizes nedeeljaa no riitiem braukt ar velo.
Braucu no centra uz Juurmalas pusi (pa velocelinju) - principaa 100% asfalts. Kopaa kaadi 45 km sanaak.
Izbraucu pirms vai ap 6:00. Ja ir veelme, varbuut varam kaadreiz patreneeties kopaa.
Mani intereseetu arii apskatiit to mezjparka trasi. Varbuut tas ir labs variants paarmainjaam.
Nekaads mega sportists neesmu, bet ‘seene’ arii nee :)

vai kāds nevar pateikt, kurā vietā mežaparkā ir tā trase?

rīgu ļoti labi nepārzinu, tādēļ jautāšu, kur īsti tas atrodas?

Tā sākas no kartinga trases labajā malā, pāri pakalniņum un tad jāvadās pēc vairāk iemītās taciņas un marķējuma šur tur…

Bābelīsa ezers ir Teikā, tur kur kartē rakstīts Rīgas pilsēta :)
http://www.ikarte.lv/redirect.asp?eid=50012

paldies par info. šovakar iemēģināšu mēžaparku

vēl jau ir beberbeķi!

Ja kādu interese -var pieteikties šovakar izbraucienam pa Baložu trasi ap plkst.20-21