Cik varu redzēt tad ik vakaru daudzi XC entuziasti trenējas pa šo veloceliņu uz Jūrmalas pusi. Vai kāds no šiem ir arī starp Jums ? Vai drīkst pievienoties Jūsu grupai vai kādam individuāli ? Neesmu augsta līmeņa velosipēdists. Manas treniņa distances ir aptuveni 35-45 km ar mainīgu ātrumu aptuveni 27-32 km/h, 3-4 treniņi nedēļā.
sēdies kādam astē un brauc.
Pa to veloceliņu nekāds nopietnais treniņš nesanāk. Labā laikā tur ģenģerē ģimenītes ar bērniem vai puiši ar meičām, kas noteikti nepratīs savlaicīgi pārkārtoties vienā pusē, lai palaistu garām braucošu ar apm. 30 km/h. Tas drīzāk ir treniņš uz asām izjūtām un bremžu kluču deldēšanu.
Vienā jaukā pagājušās vasaras dienā viens džeks paņēma mani ar šosejnieku braukt pa Jūrmalas veloceliņu un pats viltnieks vilka ar mtb teikšu kā ir tad es labāk ar šosejnieku slīpēju Jūrmalas šoseju vismaz jūtos drošāk un var normāli atmočīt ar vidējo pie ap 40km/h bet pa to veloceliņu diezko ātrāk par 30 braukt negribās jo vienā jaukā reizē viens čaiņiks ar maksimas jeb līdzīgu mtb pretī braucot pagrieza pan priekšā laikam mani nepamanot un es liku pa bremzēm un vienīgo reizi iznAca uztaisīt stoppiju.
es braukājos, bet parasti ieplānoju dažas stundas pirms brauciena… vidējais varētu būt līdzīgs
jau cik reižu muļļāta tēma par veloceliņu un trenēšanos! vienu tādu gudrinieku Jūrmalā satiku, šis tā stāstīja, ka ir tik slikti un tik… pa veloceliņu, bet ik pa laikam redzu uz lamātā veloceliņa :)
vai ikdienā pa pilsētas trotuāru ir labāka braukšana? velokurjeri varētu pakomentēt :)
drīzāk nesaprotu tos veloatsaldeņus, kas vantenieku pa braucamo daļu šķērso!
atkal saakaas!
normaali vanshenieku tikai pa braucamo shkjeerso. tur nav kur NORMAALI tikt uz velocelinja kad brauc no centra.
Tik tiešām sākas no gala es pats savām acīm pagajšnedēļ redzēju notriektu velosipēdistu pārdaugavas pusē kur braucot pa velo joslu lejā jāšķērso ceļš.
Nu dzeki es braukaaju un nav nemaz tik traki. Vissliktaakais ir saulainajaas briivdienaas Maijaa un Juunijaa (piemeeram shodien) - tad visiem seezhamvietas deg, lai nepalaistu kaarteejo saulaino dienu uz velocelja. Bet darba dienaas tie cilveeki tur ir maz - pa visu celinju kaadi 10 cilveeki + tie, kas treneejas.
man kājas trīc krūmainajos pagriezienos, kad labi ieskrienoties negribas ar kādu satikties ar kādu kurš pa nepareizo pusi izņem pagriezienu. bet šādas vietas ir tikai divas vai trīs.
Veloceliņš ir nieka 10km. Un tas ir sīkums. Es labāk arī ar šosejnieku pa veloceliņu braucu, nekā pa Jūrmalas šoseju. Protams, ka visi traucē, ka apnicis, bet īstais treniņš sākas pēc tam.
p.s. šodien pamanīju, ka tunelī pie imantas pārbrauktuves aizdambējusies kanalicācija un ūdens ir krietnā dziļumā. Izvēlējos braukt pa augšu.
Ceļu satiksmes noteikumos rakstīts:
230. Velosipēdu vai mopēdu vadītājiem aizliegts:
…
230.6. braukt pa ceļu, ja tam blakus atrodas velosipēdu ceļš
…
- no izbrauciena atgriezos ar protokolu :)
tiešām noštrāfēja?
Kritiskās Masas sekas. Žēl, ka no tām cieš sportisti (jo brauc visvairāk).
Es arī gaidu to brīdi, kad mani apturēs dēļ atstarotāju neesamības spieķos, ķiveres vai tiesībām. Vietējā policija nupat publiski nosolījās īpaši kontrolēt divriteņu transporta līdzekļus.
Mani kā reiz nesen apturēja, tīri tā profilaktiski. Aizrādīja, ka nav velo vadīšanas tiesību un (kauns atzīties, bet tā reti gadās) ķiveres.
Grey, ķivere ir tikai rekomendācija, bet par atstarotājiem gan ir pants :)
no CSN:
220. Velosipēdam jābūt aprīkotam ar bremzēm, skaņas signālu un gaismas atstarotājiem: priekšpusē - baltu, aizmugurē - sarkanu, abos sānos (riteņu spieķos) un pedāļos (priekšpusē un aizmugurē) - diviem oranžiem (dzelteniem).
jautrāk būs ja pantu pieškirs par zvaniņa neesamību :)
Es agrāk arī biju skeptisks pret treniņiem pa Jūrmalas veloceliņu. Bet pamēģināju un kaut kā aizgāja - nav nemaz tik slikti. Tiesa gan veloceliņu izmantoju tikai, lai atbrauktu no Priedaines. Pamatā treniņš notiek Baltās kāpas mežā. lai nebrauktu pa vienu vietu divreiz, sāku pa Kleistu ielu (un līdz Buļļupei), bet atgriežos pa veloceliņu (un vakaros ap 20:00 ir ok ar to braukšanu).
kur atrodas tik bieži pieminētā Baltā kāpa?
Es domāju, ka visi saprot, ka CSN nav iespējams izpildīt attiecībā uz velosipēdiem! Piemēram kā var pabraukt no Imantas uz centru pa veloceloņu ar šosejnieku? Un kā var kipšu pedāļiem piemontēt atstarotājus.
Tas tikai nozīmē, ka jebkuram, ja grib var piesieties.
Vārnukroga rajonā…Lielupes krastā
un…Saulkrastos, pie Inčupes ietekas…vēl ir vesela čupa, bet šīs ir 2 populārākās…