Ogres iedzīvotāji un visi pārējie interesenti var pievienoties kārtējiem treniņbraucieniem pa Ogres apkaimi. Pieteikšanās nav obligāta.
Temps pielāgots lēnākajiem braucējiem.
Nu šeit kā parasti - pulcēšanās skvērā pie Zelta Liepas/Ogres mākslas skolas. Ja kāds sadomā braukt ar vilcienu, tad izkāpjot Ogres stacijā tikai jāiziet cauri tunelim.
…šajās brīvdienās laikam ka nē…bet kkad drīzā nākotnē varētu pievienoties kādam izbraucienam + piedāvāt kvalitatīvu pirti pienskābju izdzīšanai :) (10km no Ogres centra Glāžšķūņa virzienā - Ogresgalā).
Gribēju piebilst, ka vakar vakarā izbraucu pa Ziliemkalniem. Nu tur viss ok, un nemaz nevar teikt ka būtu baigi slapjš. Ir vietas kur 5 m ir sniegveidīga masa, bet to var apbraukt pa malu, un dažviet ir lielās peļķes, kuras arī apbraucamas.
Tā kā var jau ne tikai šoseju bet kādu cilpu pa zemi arī izmest.
Nu, ne gluži līst bet kaut kas miglas veidīgs no gaisa nāk. Bet nu slapjš gan ira… Žēl gan ka nebraucam:(
Es gan ap 11 toomēr pa Ziliem-kalniem un apkārtni pabraukšu…
Es gan nezinu kāds bija plānotais maršruts … bet braucām pa dambi līdz Dolei caur Ikšķili un Saulkalni un atpakaļ … atpakaļceļā “pieķērām” vēl pa jauno veloceliņu Pārogri … :)
Rīt esmu plānojis aizbraukt pavizināties uz kādu pilsētu, bet vai šādi treniņi turpmāk plānojas un vai var piebiedroties? Parasti šo maršrutu braucu tāpat vien, aiz neko darīt - būtu labi apvienoties, kopā interesantāk :)