TREKS Briiviibas ielaa

Ko juus domaajat par TREK ? man liekas ka sameeraa labs veikals…man pat labaak par ZZK patiik…

dargs, bet kopuma ir ok

no preceem sis tas pieejams kas nav pieejams ZZK un otradi

Vispar Rigas lielakie veloveikali ir dargi. Vislabak arzemees iepirkties vai caur pazinjam

Re, tikko no Hawaii Express atnaaca meils ka riccuki kopsh nakoshaa gada paliks vel par 10-25 % dargaki sakara ar papildu ievedmuitas nodoklja ievieshanu…

vieniigais veikals, kuraa atradu CatEye OS 1.1 spidometru
Turklaat par jeedziigu cenu - 30Ls

nu treks ir forshs veicis, kautgan vienreiz vilshanaas bija:
pirku monobloku. ne no leetajiem pie tam.
prasu - garantija ir?

• nu teoreetiski ir gads. bet nu tu tak ar vinju brauksi?!
    (diivains jautaajums) - protams!
  • nu taatad… (un smaidiiga paardeveeja seja)
    :(

A vot šis veikals man kretinē. Tur ir tik nenormāli pārgudri pārdevēji. Sevišķi viens tāds nīgrs padrukns vīrietis. Nav saprotams, kas pircējam ir jāizpilda lai pievērstu cienījamo pārdevēju uzmanību. Un tikai pamēģini viņiem kaut ko paprasīt, uz tevi tik nosodoši paskatīsies. Pārdevējs ir lai pārdotu, nevis rādītu vai atbildētu uz jautājumiem!

Šis veikals ir visbriesmīgākais visā Rīgā attieksmē pret klientu, to esmu dzirdējis no ļoti daudziem saviem pazīņām. Bet viss jau ir vienkārši “zivs pūst no galvas”- šis teiciens ir arī par šo veikalu,- veikala turētājs A.god.Beķeris un veikala vadītājs kurš kopē A.god.Beķeri atļaujas brēkt uz saviem padotajiem klientu klātbūtnē, autoritatīvi pamācīt klientus (apgalvojot pilnīgas muļķības) utt.
Veikals ir viens no pirmajiem veloveikaliem Rīgā - skumji viņi ka tā. Bet visi, mani ieskaitot, neskatoties uz visiem manis un iepriekšējo rakstītāju uzskaitītajiem trūkumiem regulāri tur ieskrien un kaut ko nopērk, jo veikala priekšrocība ir tā atrašānās vieta (ļoti regulāri sanāk iet vai braukt garām).
Labi ka ir šādas sadaļas forumā, jo citādi sanāk staigāt tikai iemītas taciņas.

Man uzdaavaaja LAMB karti un izraadaas ka Trekaa par to man pienaakas 10% atlaide. pie kam ne vienreizeeja…
Nu ja tas ir taisniiba, un kaads grasaas pirkt ko lielu (daargu), tad ir veerts iegaadaaties taadu karti pa 5Ls. Nu jeb meilojiet ario @ delfi.lv (bez speisiem) un man buus iespeeja to izmeeginaat! :)

oj. nu jau @ml.lv

Man pat patīk, ka pārdevējs nelien klāt un netraucē, kamēr tu domā par preces izvēli. Kad esi izlēmis tad aizej pie kases.

Man protams žēl tos klientus kuri ir iegriezušies pēc padoma, jo veikalā valda atmosfērā - klientam nekad nav taisnība, pārdevējs ir Kings. Taču neskatoties uz to, pats pa reizei iepērkos (diemžēl vienīgā vieta kur nopirkt DT produkciju). Visā visumā profesionālismā un attiekmē pret klientu līderis ir ZZK (faktiski vienīgā vieta kur oficiāli sportistiem tiek piedāvāta 20% atlaide).

Vai zini ko, ir gadiijumi kad iedod tikai 10% atlaidi un vel pasaka lai priecajos par to pashu!!! :(

Bet par Veloservisu… nu jaa, var pilniibaa piekrist ka darviniekiem tur ir gruuti, un ka pirceejiem tadeelj naakas ciest… :(

daudzas reizes esmu soliijies uz sho veikalu vairs neiet, bet kaajas aiznes pashas - tas druknais vecis reiz man uzbreeca, ka vinji tirgojot 500 velosipeedus meenesii un nav laika ar mani chakareeties…sak, pavaacies malaa ar stulbiem jautaajumiem
Bet vinji tirgo labus brendus un labas daljas, lai arii daargi.

Saliidzinaajumam - Park tools monobloka atsleega BBT8 Ebay.com = $14 (LVL 8), bet Brivibas ielaa LVL 20.

A kāds no jums ir kaut dienu aiz letes stāvējis un atbildējis uz šiem "jaukajiem"klientu jautājumiem?iedomājies Tev 2h izjakarē prātu ar pārgudrajiem jaut un tad pasaka,nē to es neņemšu…esmu inetā lasījis un utt.ja esi lasījis tad pērc un stāsts ir cauri un visi šķirsies apmierināti… zinu ka tāds darbs,bet iespējams ka kāds no jums ir bijis nākamais aiz tāda gudrinieka un tad ari esat nepelnīti saņēmuši"laipnības"devu!
Par DT,vairākus gadus atpakaļ SAPIM nopirka DT ,tagad gan nezinu vai kas ir mainījies…

Gadās visādi. Attieksme nav no labākajām, un pārdevējam sava gudrība, klientam reti kad taisnība. Pirku kaseti, man apgalvoja par katru cenu, ka 11nieku zobratiņu man toč nevajagot. Var jau būt, ka nevajag ar, taču varēja ļaut man palikt pie savas taisnības. Nu un, ka 53/11 spirintus es netaisīšu?

Toties nopirku rulli ar Vienības brauciena atlaidi, taču negribēju bez mašīnas to staipīt pa autobusiem, un palūdzu lai aizved uz Trek veikalu Ventspilī, kur es aizietu to saņemt. Vakar saņēmu, turklāt nevis veikalā, bet gan puiši atveda uz mājām.

nu smalki ar to ceļa rulli! puisiem cepuri nost

Par cik rullis sanāca?

tiešām, kādu rulli tu izcēli un par kādām naudām?

varu piedāvāt tacx sirius soft gel T1435 modelis,jauns 115ls
http://www.fisheroutdoor.co.uk/public/index.php/product/trainerstacx/trainers/T1435.html

Nekāda sakara ar veikalu kā tādu - bet ja esat ar auto atbraukuši uz šo veikalu, neaizmirstat ielikt logā zīmīti ar cipariem, cikos novietojāt auto. Papildzīme tur atļauj stāvēt līdz 20 min. Ja šāda papīrīša nav, municipālie p…, atvainojos, policisti, uzliek desmitlatīgo uzlīmi. Jā, ir tāds punkts CSN, un tas nekas ka ir svētdiena, iela tukša, stāvvietā 2 auto un veikalā bijām labi ja 15 min… Jāuzmanās vārdsakot…

jabrauc aiz veikala pagalmaa:)