- decembrī 11:00 Riekstukalna apkārtnē notiks TREK Ziemas MTB maratons.
Viņš izvēlējās to datumu kad tieši snigs sniegs,lai exstrēmāk:)
woohooooooooooooooooo,kads prieciņš arī ziemā. :))))
- Maratona nolikums ir tapis.
Sk.augstāk.
Prieks ka šogad tomēr sanāks pabraukties Riekstukalna apkārtnē :)
Zheel,ka man ir grupa kopaa ar 92,kaut gan man ir 95ais gads, var teikt neiespejami tikt 3jniekaa…
Ja es riteņbraukšanā esmu mūžīgais “jaunais” (domāt - iesācējs), vai man būs jābrauc 18km?
+1, tas jau paliek pat negodīgi, ne tikai šim braucējam…
Vai jums pašā ziemas spelgonī tās vietas tik svarīgas? Tak nāks zaļā vasara ar 3 gonkām katru nedēļas nogali, ar pareizajām grupām, paspēsiet vēl pjedestālus nomīdīt
+1, tas jau paliek pat negodīgi, ne tikai šim braucējam…[/quote]
vait par to jāķer kreņķis?
Priedīt, bet ja tu nodzen kādu 92, uzreiz pašvērtējums celsies uz nākošo gonku, bet ja nenodzen priecājies par pretinieka uzvaru!
diezgan precīzs sacensību raksturojums no mtb.lv - развлекательно-отдыхательное для тех, кто так и не научился сидеть на диване у телевизора
Galvenais nav rezultāts, galvenais ir process! ;)
P.S gaidu šo gonku!
Jā, tikai nez kāpēc visi brauc arī uz rezultātu!
Latvieši ir viena riktīgi godīga tauta, jo ļoti daudzi (pārāk daudzi) no mums uzskata, ka taisnīgi ir tad, ja uzvar stiprākais, bet netaisnīgi - ja tas neesmu es …
Protams tak! Es SEBa kopvērtējumā paņēmu 943.vietu :) tas arī ir rezultāts!!!
p.s.
… sūdīgs :(
:D :D
Latvieši ir viena riktīgi godīga tauta, jo ļoti daudzi (pārāk daudzi) no mums uzskata, ka taisnīgi ir tad, ja uzvar stiprākais, bet netaisnīgi - ja tas neesmu es …100% patiesiba ,piekritu alus no manis
…
ja zvani varu paņemt zvani sarunasim 26573611 rausis
Piedalos :), būs viens lustīgs izbrauciens pa mežu!
Vai ir vēl kāds, kuru vajag aizvest no Rīgas? Vai arī kāds labvēlis grib paķert mani?
zvzniet man vel ir 3 vietas brivas + velo