TREK veikals Piedrujas ielā 5a

pamazām esiet laipni gaidīti apmeklēt īsto TREK veikalu Cēsu ielā 31 (pārcēlies uz Piedrujas ielu 5a)

[*img]http://www.trek.lv/images/gallery/cesuiela/large_cesuiela.jpg[*img]

uz šodienu vēl nav atrodama visa prece kas www.trek.lv, bet tālu nav arī tā diena :)

tātad gaidam atsauksmes un laimes vēlējumus

Lai sokas, cilvēki zināmi ar labu attieksmi, zinoši velo lietās un galvenais, pats galvenais, ka tā ir sirdslieta. Codes Malēji saka, lai izdodas!

Beidzot īstais TREK veikals būs atvēries.
Apsveicu! Lai veicas!

A būs akcija - vecais veļuks(cits brends) kā daļa iemaksas jaunajam? :)
Vai kādas atlaides?

Labāk jau vēlu, nekā nekad!
Apsveicu! ;)

Velonovietnes nav.
Bremžu kluču šosejniekiem nav.

Man atļāva, nē, pat aicināja stumties iekšā ar visu riteni.

paldies par uzmanību, visi testa velo izpirkti!

Ķeramies pie jaunām mantām :)

Cenas Latvijas Latos

3800 → 2200

999 → 599

649 → 399

1399 → 899

un tā tālāk…

159 → 79

un tā tālāk

599 → 359

un tā tālāk…

pārcelts no citas tēmas:

cepiens aarpus teemas:
vot, kaarteejoreiz sap1$13n$ ar “briiviibas ielas treku” un “iisto treku”.
Baltais, nu kad Juus vienreiz sanjemsieties un liksiet vinjiem aizvaakt to nosaukumu?
divu uznjeemumu divi veikali ar teju identiskiem nosaukumiem (haa haa haa S burts haa haa haa) uz vienas ielas, vienam no tiem nosaukumam nav nekaadas aktuaalas saistiibas ar sho ziiimolu, cilveeki putrojas, reizeem pat kaads peec ieteikuma doties uz “ceesu ielas treku” aiziet uz veloserviss veici un iisteno savas klienta veelmes tur (ir zinaams viens konkreets gadiijums, tas noteikti nav vieniigais). un ilgi veel cilveeki putrosies, ja shitaa paliks.
“viens vienīgs arprāts te uz zemes darās, tas nav vairs izturams nemaz.”
cieniitais velobiznesa kreejums, vai Jums shkjiet iespeejama situaacija, kad kaads, saciisim, opel diileris zaudee savas diilera tiesiibas, kljuust par, teiksim vw diileri, un tirgo vw automobiiljus veikalaa OPELIS?[/quote]

Nu ja piekasās, tad TREK ir zīmols, bet Treks ir velodroms (treka trase)… tā kā :)
Bet cenas/atlaides labas.

Viens piliens darvas šim veikalam - nav kur savu velosipēdu atstāt. Iekšā stumt neērti - samērā piebāzts tur, savukārt ārpusē nav kur pieķēdēt. Toreiz pieslēdzu pie žoga, kas ir aiz stūra ne tik redzamā vietā. Varētu kādu statīvu ārpusē novietot.

ritenu stends, kurs tika uzlikt, tika nosperts :)
visi kas brauc ar riteniem, ved iekšā.

es vienmēr stumjos veikalā, neviens mani ārā vēl nav triecis.

Ar velo tur viss ok, var stumties iekshaa.

Varbūt tikai man nav paveicies,bet pamēģini iestumties tajā veloveikalā,kurš atrodas iepretim Mēbeļu namam - beigās nācās izstumties ārā :( (tas gan bija pasen)

Varbūt tikai man nav paveicies,bet pamēģini iestumties tajā veloveikalā,kurš atrodas iepretim Mēbeļu namam - beigās nācās izstumties ārā :( (tas gan bija pasen)[/quote]
vienīgo reizi kad es tur esmu bijis, man izdevās sarunāt

Varbūt tikai man nav paveicies,bet pamēģini iestumties tajā veloveikalā,kurš atrodas iepretim Mēbeļu namam - beigās nācās izstumties ārā :( (tas gan bija pasen)[/quote]
man ar’ ar to nav veicies tur :)

visu decembri laipni gaidīti dāvināt citiem un apdāvināties pašiem

http://www.trekveikals.lv/preces/

Man neiet tā lapa… i neredzu dāvanas ;(

Šodien sanāca nejauši nopirkt L.A. cimdiņus un kepku ar septiņām zvaigznēm, Trekveikals rullē!