TREK Kauss notiks sestdien, 2013.gada 18. maijā.
Sacensību centrs un starta vieta – Vecpiebalgas novada centrā pie Vecpiebalgas kultūras nama.
Sacensību sākums pieaugušajiem: plkst. 12:30
MARATONS
Distances garums 50 km . Trase izveidota šķēršļotā apvidū (lauku, zemes, meža ceļi, takas, ūdens šķēršļi) vienā aplī un ir marķēta.
PUSMARATONS
Distances garums 35 km. Trase izveidota šķēršļotā apvidū (lauku, zemes, meža ceļi, takas, ūdens šķēršļi)vienā aplī un ir marķēta.
BĒRNU SACENSĪBAS
Trase bērnu sacensībām izveidota starta/finiša zonas tuvumā. Distanču garumi tiek noteikti sacensību vietā.
Pieteikšanās sacensībām un sīkāku informāciju iespējams iegūt veikalā „Trek” (Rīgā, Brīvības ielā 155/2), visos SPORT 2000 veikalos Latvijā (Rīgā, Siguldā, Liepājā, Daugavpilī) kā arī „Sportlat” birojā (Rīgā, Ganību Dambī 25D), kā arī mājas lapās www.trek-kauss.lv, www.sport2000.lv, www.sportlat.lv, aizpildot pieteikšanās formu.
Sacensību programma:
No 10:00 - Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
12:30 Starts maratona distancei
13:00 Starts pusmaratona distancei
13:05 Starts bērnu distancei
15:30 Apbalvošana.
Sacensību iepriekšējā online reģistrēšanās notiks līdz 16. maijam plkst. 24:00
Visu informāciju par „Trek Kauss 2013” iespējams iegūt veikalā „Trek” (Rīgā, Brīvības ielā 155/2), visos SPORT 2000 veikalos Latvijā (Rīgā, Liepājā, Daugavpilī) kā arī „Sportlat” birojā (Rīgā, Ganību Dambī 25D), kā arī mājas lapās www.trek-kauss.lv, www.sport2000.lv, www.sportlat.lv, aizpildot pieteikšanās formu. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.
Šoseju man ar nemaz vairāk negribējās :) Bet posms kā tāds bija baigi ok, lai arī prakstiski tikai grantene, bet izvērtās ļoti interesnats.
Man gan neliek mieru pati trase, nevaru saprast, vai arī es esmu tik smagi nogriezis trasi vai arī īstā trase tomēr neatbilda taj, kas ir publicēta mājas lapā. Sanāk, ka es esmu braucis nevis apkārt Inesim, bet gan pirms viņa. Trases garums sanāca ~33km, bet ja trase ietu apkārt, tad būtu gandrīz 40km. Tāpēc nevaru saprast, kur radās tie 35 km un vai es esmu blēdis vai kartē ir neprecizitāte. Krustojumam ar trases sadalīšanās zīmēm pusmaratons/maratons braucu garām.
[quote=Bibo]Šoseju man ar nemaz vairāk negribējās :) Bet posms kā tāds bija baigi ok, lai arī prakstiski tikai grantene, bet izvērtās tīri interesnati.
Man gan neliek mieru pati trasi, nevaru saprast, vai arī es esmu tik smagi nogriezis trasi vai arī īstā trase tomēr neatbilda taj, kas ir publicēta mājas lapā. Sanāk, ka es esmu braucis nevis apkārt Inesim, bet gan pimrs viņa. Trases garums sanāca ~33km, bet ja trase ietu apkārt, tad būtu gandrīz 40km. Tāpēc nevaru saprast, kur radās tie 35 km un vai es esmu blēdis vai kartē ir neprecizitāte. Krustojumam ar trases sadalīšanās zīmēm pusmaratons/maratons braucu garām.
Jūs nobraucāt pareizi. Iepriekš kartē bija neprecizitāte!
[quote=Bibo]Šoseju man ar nemaz vairāk negribējās :) Bet posms kā tāds bija baigi ok, lai arī prakstiski tikai grantene, bet izvērtās ļoti interesnats.
Man gan neliek mieru pati trase, nevaru saprast, vai arī es esmu tik smagi nogriezis trasi vai arī īstā trase tomēr neatbilda taj, kas ir publicēta mājas lapā. Sanāk, ka es esmu braucis nevis apkārt Inesim, bet gan pirms viņa. Trases garums sanāca ~33km, bet ja trase ietu apkārt, tad būtu gandrīz 40km. Tāpēc nevaru saprast, kur radās tie 35 km un vai es esmu blēdis vai kartē ir neprecizitāte. Krustojumam ar trases sadalīšanās zīmēm pusmaratons/maratons braucu garām.
Ja pēc nolikuma 1. koridorā ir jāstājas tiem, kas plāno distanci veikt līdz pusotrai stundai, bet, piemēram, V12 līderis (šobrīd desmitgadīgs džeks) finišēja 1:19:22.95, kurā tad koridorā viņam, pēc tavām domām, būtu jāatrodas?
Labāk aizsūtīt uz pēdējo, lai pēc tam laužas cauri par viņu lēnāko veču baram? Tur jau nu ir lielāks risks, ka radīsies avārijas situācijas, nekā tad, ja puika vnk brauks starp sev līdzīgiem.
Un viņš tāds no bērniem nav vienīgais - pamet aci rezultātos.