TREK KAUSS XC 3. posms

1. septembris vairs nav taalu!!!

Taa kaa esmu noleemis shiis nedeeljas laikaa nedaudz paplosiities pa Baldones trasi, tad aicinu visus intrresentus man pievienoties.

Buutu forshi arii ja kaads zinaatu kaada taa trase preciizi buus :)

precizu trasi zinasim 4dien, katra zinaa bus ļoti tuvu 1.posma trasei, nevis LČ versijai.

Varbūt, lūdzu, varētu tomēr jaunu versiju? Tur sanāk “labs” riņķis - pa to meža ceļu uz Baldoni un pa asfaltu atpakaļ… Viens kalns taču sanāk. Tā teikt xc rudens versija.

OLO

ES Ari gribēju piedalīties savā pirmajā gonkā, bet vēl velo nav gatavs un rādās, ka nebūs :(

velo var paspēt “uzķīlēt” pēdējā naktī!

Riekstukalns pirmajai gonkai varētu būt labs izaicinājums 8)

Man Riekstukalns būs otrās sacensības, jo pirmās bija 7dien Siguldā.
Vai Riekstukalnā ir stipri sarežģītāk un grūtāk?

[quote=2e]Man Riekstukalns būs otrās sacensības, jo pirmās bija 7dien Siguldā.
Vai Riekstukalnā ir stipri sarežģītāk un grūtāk?[/quote]
Nakts pret dienu… Ja Siguldā brauci MTB tad tā bija “saulaina diena” (garie stiepjamie gabali ar grants ceļiem).
Riekstukalns būs “vētraina nakts” - augšā lejā, lejā augšā, purvā pļavā, peļķē, kalnā utt :)

Pasakiet godīgi - ja es nevarēšu pavilkt pa kāpumiem un stumšu vellapēdu - par mani ļoti smiesies? Ir interese izmēģināt spēkus, bet pamatotas aizdomas, ka visiem kalniem nepietiks :)

[quote=raiter][quote=2e]Man Riekstukalns būs otrās sacensības, jo pirmās bija 7dien Siguldā.
Vai Riekstukalnā ir stipri sarežģītāk un grūtāk?[/quote]
Nakts pret dienu… Ja Siguldā brauci MTB tad tā bija “saulaina diena” (garie stiepjamie gabali ar grants ceļiem).
Riekstukalns būs “vētraina nakts” - augšā lejā, lejā augšā, purvā pļavā, peļķē, kalnā utt :)[/quote]
nevajag pārbiedēt cilvēku - nav nemaz tik traki. un tās pāris vietas, kas varētu būt trakas, var arī noskriet kājām. bet jārēķinās ar to, ka Riekstukalna trases pastaigas režīmā izbraukt būtu pagrūti.

Neesmu organizators, bet iespējams, ka caur purvu nebūs jābrauc. Lai gan man nebūtu iebildumu. :)

2e, jā, pats formāts ir savādāks - jābrauc pa apļiem, vairāk taciņu nekā siguldā. Raiter teikto izfiltrē, jo viņš nevienā TREK kausā nav bijis, tāpēc par purviem tikai sapņo :) Kalni tur ir, jo sporta veids tā saucas. Mēs šahu nesaucam par dambreti!

Raiter piedod par skarbu vārdu, bet kāpēc dzekam, kurs grib piedalities butu jālasa muļķības un, iespejams, jauztver tas kā patiesība?

Riekstukalnā ir forša trase, ātrums nav pārāk liels- kā kuram, braucēji šeit ir visforšākie!!! Organizātori vienmēr cenšās no sirds un viņiem tas sanāk!!!
Ja ir iespēja, tad riepas vajadzētu platākas par 26*1,9 un rupjāku protektoru! Vietās kur nav spēka pabraukt var pastumties dodot ceļu tiem, kas brauc!!!
Galvenais labu noskaņojumu un uz priekšu, uz Riekstukalnu.

Nebaidies, tur par Tevi neviens nesmiesies. Dalībnieki un organizatori- pavisam cits kontingents kā SEB-os - atmosfēra patīkama, mierīga, biedriska un draudzīga. Atšķirībā no SEB-iem tur parasti nepiedalās arī “dullie bifeļi” - t.i. fiziski spēcīgi, bet nekulturāli braucēji ar vājām braukšanas iemaņām, kuri pēdējā laikā SEB-os rada daudz bīstamu situāciju - it īpaši, meitenēm.

Jā, man jau ar patīk tie TREK pasākumi, trases grūtākas nekā SEB-os, bet krietni interesantākas, cilvēku ar mazāk un stresa nekāda :)

Drīzāk mazāk ir to, kas visu trasi var izbraukt nestumjot. (es arii stumjos :))

gribaas jau braukt!
Par smilteni buus gruutaaka trase?

par smilteni vieglaka. jo nebus dubli

Manuprāt, mums daudziem raksturīga ir nedaudz kļūdaina “pieeja sacensībām”. Sacensības nav domātas tikai tiem, kuri skaidri zin cik ilgi un ātri spējīgi braukt jebkādos apstākļos. Tāpēc, manuprāt, pavisam normāla pieeja ir arī gadījumā, ja dodamies uz sacensībām nebūdami pārliecināti par savu varēšanu. Lieliskas emocijas var gūt arī tādā gadījumā, ja nav pieticis spēka veikt pilnu distanci.
Kā man teica kāds labs draugs no Igaunijas: “Ja man sacensībās piedāvā divas distances, no kurām vienu, skaidri zinu, varu veikt, bet otru nekad neesmu mēģinājis, noteikti izvēlēšos otro distanci…” Ja mēs visi tā domātu…
Tiekamis Baldonē!