TREK kauss 27.augustā

Kā jau kalendārā plānots, augusta beigās notiks TREK kauss. Sacensības notiks Riekstukalnā. Priecīgā vēsts ir tāda ka daļēji trase būs jauna. Tāds ir mūsu stratēģiskais plāns, Polijas iespaidā. Pagaidām ir doma par nedaudz kompaktāku apli, bet ar neiztrūkstošiem XC elementiem. Balvas, loterija un viss pārējais kā parasti.

Ko nozīmē “kompaktāks aplis”? būs īsāks, bet koncetnrētāks? ceru, ka “Polijas iespaidā” neizraksiet grāvīti ar ūdeni un nelaidīsiet pa to :)

hmm- polijas iespaidā pēc finiša auzu putras vietā tiks pasniegti makaroni ar ievārijumu vai jogurtu un cepti rīsi ar aprikozēm :P

Un kausiņš auksta alus.

es ar pa alu, ja kas Vaslmierā Sportlatā pēc finiša tika piedāvāts, organizatori padomājiiet );

Es domāju ka aplis varētu būt ~5 km. Ja būtu ūdens noteikti pa viņu arī palaistu. Alus sponsors pagaidām nav, bet kas zina …
Makaroni ar ievārījumu, doma nav slikta. ;)

LOOK, apskatījos iekš treck-team.lv, nolikuma vēl nav. vai varētu uzrakstīt te pieteikšanās laikus (uz vietas)? paldies.

http://www.trek-team.lv/arhivs/trek_jaunumi/trek_kalnu_velosipedu_sacensibu_nolikums_2006_gadam.php

turpat 1. lapaa jau atrodams

atveram registraaciju

http://www.trek-team.lv/registresanas/

Man tāds smieklīgs pirmziemnieka jautājums - kā būs ar trases norādēm? Un kad tā trase būs nomarķēta, lai var kādu apli izbraukt? tas tā - lai atkal brauciena laikā es neapmaldītos :)

trase tiks markeeta 26. augustaa. marketui trasi vares izbraukt 26. vakaraa vai 27. pirms starta

zaagis

shodien biju skatiities kas un kaa. man jau liekas , ka buus krietni interesantaak nekaa liidz šim. kompaktāt. viss notiek Riekstukalnā, un mazliet Mežkalnā.
aplis pašlaik 5km, iespējams, ka pavilksim tuvāk 6km, lai nav tik daudz jāriņķo.

veelaak vareetu uzraxtiit mazliet detalizeetaaku aprakstu, lai tie, kas ir braukushi, veratu aizbraukt ieveerteet. varbūt arī nerakstīšu :D

Šo trasīti mierīgi varētu marķēt nedēļu pirms, tā drusciņ. Tālu no apdzīvotām vietām, tālu no marodieriem. Ar lentītēm, izstieptu rociņu augstumā, Raimonda rociņu.

Jā bet tad nebūs TAS pārsteiguma moments (kuru mēs visi tā gaidam). 8)

Kross nav piedzīvojumu sacīkstes, tāpēc nevajag pārsteigumus.

jau paliek interesanti…=]

izskatās jau interesanti. žēl tikai, ka līmeņi nav uzstādīti. bet ja piecus km vajadzēja braukt 25 min, tad jau laikam būs ok :) (V~12km/h…) bet galveinais, lai viss būtu braucams. kaut vai lēni un grūti, bet braucams. bet nu to jau redzēsim svētdien :)

Nu es biju domājis pārsteigumus labā nozīmē. Kas attiecas uz riteņu staipīšanu, tas nav mūsu gaumē. Trase būs 100% braucama tādam vidusmēra braucējam kā es un Baltais. Mēs ar Balto pieturamies pie definīcijas - visu to labāko MTB braucējiem. Jauna trase mūsuprāt ielies atkal jaunas asinis MTB krosu kustībā.

LOOK?!
Nu beidz tak spiidzinaat!!! Taa jau sirds saap, ka nevaru tikt:(( Veel apraudaashos:)

Nevar uztaisiit vienu papildus gonku kkad oktobrii?!:) Vareetu buut interesanti…njemot veeraa laika apstaaklju un trases kombinaaciju!;)

Pagaidaam ir ļoti varbūtīga doma iechekot, kaa čehi riiko liidziigus kosinjus savaa reljefaa!:) Ta ka galiigi bešā laikam nebūšu…:)