atverta registracija! www.trek-kauss.lv
kādi ieteikumi, novērojumi un sūdzības ko ņemt vērā uz 2. posmu?
atverta registracija! www.trek-kauss.lv
kādi ieteikumi, novērojumi un sūdzības ko ņemt vērā uz 2. posmu?
“kādi ieteikumi, novērojumi un sūdzības ko ņemt vērā uz 2. posmu?”
Man ir ieteikums!
Kaspi no Kodes Malējiem (www.codesmaleji.lv) sūdzas, ka vējš esot norāvis marķējuma lentu un tāpēc asfalta krustojumā viņš esot aizbraucis nepareizi. Ziniet ko… uzkrāsosim tur uz asfalta balti sarkanu marķējuma līniju, gluži kā F-1 Monaco! (u.c. trasēs). Nevis tikai dēļ Kaspi, bet vispār, tas būtu vareni! Gan sacensību braucējiem sirdis no tā straujāk iepukstēsies, gan būs ko rādīt pročijiem - lūk, šis ceļa fragments ir iekļauts augstākās klases sacensību trasē!
Paldies, Ansi!
Codes Malēji nevis Kodes, ja drīkst palabot, un es jau skaidroju, ka esmu topogrāfisks idiots, citiem, tā varētu nebūt problēma.
Pie zināmas noguruma pakāpes lielākā daļa manuprāt kļūst par “topografiskajiem idiotiem”… :D
Vējš nebija norāvis lentu, asfaltēto ceļu mēs nedrīkstam aiztaisīt ar lentu, jo tad autotransports tiek ierobežots. Šī krustojuma marķējums bija kā maratonos (lentas pa malām, trases kustības virzienā). Nākamajā posmā saliksim vēl vairāk zilās norādes ar balto bultu (tās ir labi pamanāmas).
Jautājums, kādēļ otrs ceļš uz Riekstu kalnu bija ciet ( tas kurš nāk no Baldones) jo rodas pastulba situācija, kad kādam jātiek prom (starts jau ar nebij vienā laikā visiem) ir jābrauc ar auto pa trasi, kur notiek sacensības… sou, mans ietekums būtu, ja iespējams, dabūt to otru ceļu braucamu autotransportam…
tas cels jau ir braucams dziivee, tikai ne uz 90km/h.
tad iespējams jānovāc tās zīmes “ceļš ir slēgts” kas visus atbaida :D un jāorganizē pa to ceļu, lai sacensību dalībnieku autokustība nekrustojas ar trasi…
Mēs nedrīkstam patvaļīgi aiztikt zīmes, ceru ka nākamajā posmā viņas vairs nebūs un abi ceļi būs izmantojami.
Žēl, ka pēc kārtas sanāk Baloži un Riekstukalns, bet tur jau laikam neko nevar darīt :(
Nu kautkas, bet tikai ne Riekstukalns. 8))
Vajag tautas klasi, lai man ir kur braukt, teiksim 1-2 apļi. Bez balvām, bet lai laiki ir redzami.
Ja salīdzina Baložu velokrosu ar Riekstukalna velokrosu, tad Riekstukalns atšķiras ar daudzveidīgāku un interesantāku trasi. Taču Baloži ir tuvāk Rīgai.
Laikam tomēr izvēlēšos Riekstukalnu.
Un kā būs ar starta vietām. Vai tās būs pēc iepriekšējā posma rezultātiem?
Protams,
taču krosā braucēju ir mazāk un starta vietai mazāka nozīme.
Gaidīsim visus braukt gribētājus.
Protams,
taču krosā braucēju ir mazāk un starta vietai mazāka nozīme.[/quote]
protams mazāka nozīme, bet tikai, ja pēkšņi tieši tev priekšā kāds nepamanās nokrist… :D
[quote=LOOK]Protams,
taču krosā braucēju ir mazāk un starta vietai mazāka nozīme.[/quote]
pilnīgi nepiekrītu!
Kāda ir paredzēta trase? Vai tādi pati kā 1. posmā, vai sarežģītāka, vai vieglāka vai kā citādi?
Ir plānotas nelielas izmaiņas 1. posma trasei, taču grūtāka tā tāpēc nekļūs.
p.s. galerijā ir bilžu papildinājums, ceru ka katrs sevi tur atradīs.
Bildes ir vēl, un tās arī tiks ieliktas.
Nu V 21 jau tākā velk uz tautas klasi, bet ja brauc savam priekam neviens jau neliedz beigt braucienu pēc 1-2 apļiem. Laiks tiek fiksēts katru reizi izbraucot cauri finiša zonai, tad rezultātos tas arī atspoguļojas. Varam tam pastiprināti pievērst uzmanību.