Pacentīšos būt.
Vajadzētu izdomāt kau ko un organizēties tā, lai nesanāk ka ierodas tikai aktīvisti - bez tehnikas (arī man nav trimmera), būs pagrūti un ne pārāk produktīvi.
:)
…man ir tikai elektriskais zāles pļāvējs, uz 220, bet tas laikam šoreiz nederēs
Trimmeris būs. No nemotorizētajiem štrumiem noteikti noderēs arī pa dzelzs grābeklim. Štrumus cik spēsim savāksim paši.
Šodien izcirtu nepieciešamo taku kontūras un ar vidēju tvaiku izbraucu pilnu pārveidoto apli.
Sanāca apt. 7km, vidējais ātrums 13km/h, maksimālais 38km/h, laiks apt. 30min.
Amputētie ceļu posmi (apt. 3km) šobrīd ir pārlieku smilšaini, lai pa tiem varētu laist trasi. Turklāt, pievienojot minētās takas, trase interesantuma ziņā tikai iegūst.
Atkarībā no laika apstākļiem pirmssacensību nedēļā trase vēl var tikt nedaudz koriģēta.
P.S. Aicinu turpināt diskusiju par talku maršrutu sadaļā, lai šeit paliek ar 24h sacensībām tieši saistītā info.
Es MTB mežā nemūžā neesmu braucis, tik pa šosi vizinos, bet 12h esmu braucis. Tagad lēnām gribās arī XC kaut-ko alternatīvu. Vai šogad braukšu - atkarīgs vai dabūs velo un vai būs atbalstītājs, kas paiku pados/sargās :)
Sanāks labs MTB “practice drill” :) trase ir samērā tehniska.
Kopumā varu ziņot, ka darbi pie trases ir pabeigti, nākamo otrdien, 27. maijā pulkst. 19:00 pirmais oficiālais treniņš. Aicināti gan sacensību dalībnieki, gan visi pārējie interesenti.
ar vien vairāk pavelkās ka vajadzētu braukt 12h:):):):) iepriekš gan neesmu braucis tik ilgu laiku, bet ir vēlēšanās pabraukties:):) varbūt ir vēl kāds kuram ir vēlēšanās, bet nav otra braucēja???
gpz@inbox.lv mob.29330377 Valdis
Starp citu, kāds nezināms “vandālis” saķēpājis kokus ar uzpūstām, koši sarkanas krāsas bultām. Savās gaitās šī persona nevilšus nomarķējusi 24h trasi. Tikai pašās beigās nedaudz nokļūdījies, bet par 90% trase pareiza. Marķējums sākas no “Dubļainās sniegpārslas” starta vietas karjera lejā.
Starp citu, uz viena no kokiem, pirms kāpuma, kur trase sazarojas, uz koka uzrakstīts “XC” pa kreisi un “12H” taisni. :)))
Tā ir tā cilpa, kuru pagājšgad demonstrēja iepazīšanās treniņā, bet sacensībās izlaida, acīmredzot, lai mazliet atvieglotu distanci.