TRAUMA: Rīgas velobrauciens 2006

Cilvēkiem ar vājiem nerviem neskatīties. Slimnīcā dežūrārsts nejaušības pēc uzvārdā bija Dr. Frankenšteins. :)

Kāds laiks ir pagājis, traumas pa pusei saārstētas, un beidzot var ielikt arī bildi par to kā var beigties šosejas gonkas:

P.s. Tā ir roka, ja nu kas… ;)

bilde tieshaam izteiksmiiga… taas skruuves peec laika njems laukaa, vai ne?

Jā es arī esmu dzirdēji, ka tās skrūves pēc tam izņem.
Tas droši vien ir pats nepatīkamākais. Iet pēc laika uz vēl vienu operāciju.

Bez komentāriem…

Skrūves vasarā ņems laukā. Būs jau pa gadu sarūsējušas. :)

Jā, skrūves jāņem laukā. Lai gan lūzums ir apakšdelmam diezgan neraksturīgā vietā, tomēr ļoti labi salikts atpakaļ. Toties tev ar ģipsi nebija jāstaigā, vai ne? Pēc kāda laiciņa sadzīs un bez problēmām varēsi rullēt tālāk.

Ģipsis bija.

na ja. nichts zu sagen… a kā trauma tika iegūta?

Grupas kritiens. Viss pavisam vienkārši.

Vai riteņbraucējiem neliek īpaši vieglas vadošo veloražotāju izgatavotas vieglmetālu sakausējumu skrūves? ;)

koTu - visu sašuj kopā ar karbona diegiem ;)

Nu skarbi! Ko te vairs.

Hmm…viena skruuve konkreeti shkjiiba :/
…un taas garaas, kas kaulu caur-urbushas…vispaar no coments… 8|

TRAUMA: Rīgas velobrauciens 2006
tAS TIK IR VIRSRSKSTS
Izsaku līdzjūtību un apsveicu ar optimismu, Bet Ļoti līdzīgi beidzās Rīgas velobrauciens 2005 ajā
zīriņu veterānam J Kalveršam, tikai … abām rokām…
Pats arī esmu atsities pret asvaltu stiprāk nekā gribētos un šāda veida sacensībās kopā ar Tautas masām piedalītis vairs netaisos un ari citiem neiesaku.

man šķiet ka paši jau tā masa vien esam…,bet šads rezultāts nekādu baudu toč nesagādā!

Ta sanaca ka pirms 05 R. maratona kartigi atsitos un nepiedalijos, tapec tautas "zavalu" veroju no trases malas... 06. gada pat velmes startet nebija… ;/

Pag ,a kas traucē nedaudz palaist garām trakos un vēlāk viņus apdzīt!? jeb tur ir cits knifs - izdzīvo stiprākais!?

nu ja 500m pirms finiša trakos palaidīsi garām, tad līdz finišam toč vairs neapdzīsi ;)

Tieši tā arī tika darīts, bet visbīstamākie izrādijās tieši lēnie streipuļotāji.

Tieši tā arī tika darīts, bet visbīstamākie izrādijās tieši lēnie streipuļotāji.[/quote]
identiski kā ar autobraucējiem pensionāriem kas maisās pa ceļa virsu ar 30km/h!