Mārtiņ, paldies par interesanto stāstījumu.
Liels prieks par to, ka arvien vairāk latvieši piedalās šajās lieliskajās daudzdienu sacensībās. Laikam jau tikai tie, kuri piedalījušies Rouge Tour, saprot Mārtiņa pieminēto “pozitīvo gaisotni”. Es domāju, mums visiem ir palaimējies, ka Latvijas/ Igaunijas pierobežā sacensības organizē tāds traks (labā nozīmē) igauņu vīrs vārdā Ivars. To vajag novērtēt un izmantot …
Par to, ka Drusku pilskalnā jūs nesagaidīja līdzjutēju bariņš, liela daļa vainas jāuzņemas man. Kā jau parasti, labas lietas pašas no sevis notiek reti, tāpēc par tām jāpacīnās. Atšķirībā no citiem gadiem es aizmirsu ar Apes un Alūksnes novadu preses izdevumu palīdzību informēt vietējos iedzīvotājus par velo karavānas ierašanos Latvijas teritorijā svētdien. Žēl, bet ko nu vairs …
Paldies foršajai letiņu kompānijai!
Paldies bildētājiem!
Paldies korespondentam! Tikai piebildīšu ka mājās pēc Polāra datiem skatoties esmu veselu stundu gaidījusi Mārtiņu lēnām ripinoties. Hipotēzes tiešām bija dažādas:) Viena - vai nav metis mieru un aizgājis dzert alu:)
Tā nu gan bija pilnīgi aplama hipotēze. “Baltā karoga” alus nav garšīgs!
Nu bet iznāca jau arī vismaz 15 minūtes handikaps…
…un līdz pilnīgai jautrībai vairs pietrūka tikai daži nesaprotoši, bezkameraini vai bezpumpjaini igauņi.
Man prieks par Jums visiem, līdzīgi kā Mairis, uzņemos atbildību par latviešu valodas uzmundrinājuma neesamību Drusku pilskalnā. Paldies Mārtiņam par aprakstu, atausa dažas ainas no pagājušā gada…Ingrīda un Dana malaces!!! Man arī pagājušogad bija grūti, bet pozitīvas emocijas un atmiņas kaut vai no pirmās dienas gaisotnes ir palikušas. Šogad iznāk visus labos pasākumus laist garām, bet Apē gan būšu!
Nez kur Igauņi savas bildes liek?
Varbūt lēni lādējas? ;)
Lai gan tās sajūtas , tā bilde, iekšējā “bilde” kas tiek noķera pašā sevī ir vislabākā.
Ja ieminas par to kā veicās man šajā pasākumā tad teikšu: “Kā pa kalniem.” Visās sāda teiciena interpretācijās. Un tomēr šie kalni man likās tādi pamazi, ne tādi kā tie ir palikuši prātā no iepriekšējā gada.
Un arī odi man, pat ķēdes labošanas brīdī, škita mazi un nenozīmīgi.
Man gan nebūs tik plašs izklāsts, par sacensībām, bet tas tiešām bija superīgs pasākums!!
Ļoti patika trases- īsts mtb, kurš mazliet sagādāja pārsteigumu- nebiju gaidījus, ka var būt tik grūtas trases! (tas protams tikai priecēja!)
Bet visvairāk patika, ka tā ir daudzdiena!!! Ar visu vakriņas/brokastis, velotīršanu utt. Tas rada tādu foršu sajūtu!
Gaisotni un tās “bildes” ko tu atceries no tās “komas” trasē jau ir tās pašas labākās un vēl foršā LV cilvēku kompānija!! ( īpašs paldies atbalstītājiem trases malā!! )
Un pats labākais- jautājums tūlīt pēc finiša: "Nu ko?, nākamgad atkal? :D "