Tour de Rouge 2008

Nolikums - http://www.trek-team.lv/arhivs/trek_jaunumi/rouge_tuur_2008_nolikums.php

Organizatoru ieteikums -
I recomend for Latvians to take the II pakete - for 600 extra kronas you can accommodate for two days less than 1km from starting place, get some food and enjoy saunas (and be all together in one place) - sounds great.

Meklēju pārinieku šim pasākumam. Mūžīgais pavadonis šoreiz netiek un doties solo braucienā tā kā bail, bet startēt ļoooti gribas:)

var jau braukt arī pa vienam

Paldies par uzmanību, pārinieks atrasts:)

Es atkal nokavēju…

Anlen, Tev jau ir pārinieks?

Last days have brought to me many questions about Tour de Rõuge. There are 7 latvians, appr 40 estonians and some locals in the registrated list already.
15 places are booked in the official guest-house of Tour de Rouge, 7 of bookers are Latvians. Some 35 places (some additional places with extra beds) are still available. Hurry up, sometimes somewhere it will be too late! Official registration in normal price for the tour (900 EEK) ends at 17th of May!
The last possibility for announcing is at Rõuge Elion.

ko ta man tāds gods ? es jau pa švaku priekšs tevis.
mans brauks ar Janku, pieteicāmies uz dārgo variantu, ja 'braukt , tad braukt ar visām ekstrām :)

Sveiki! Vai kāds nevarētu pateikt kā var pieteikties uz šiem mačiem izņemot sportinfo.

aizsūti e-pastu organizatoram un sarunāsi , ka naudiņu varēsi samaksāt uz vietas.
vai uzvani Ivars Tups (Ivar Tupp), tālrunis +372 511 4179

Paldies! Doma ir braukt solo, bet varbūt kāds ir ar mieru veidot pāri?

Lai veidotu pāri, ir jābūt līdzīgam spēku samēram, tāpat labai psiholoģiskai saderībai. Pretējā gadījumā pasākums var izvērsties par ļaunu murgu. Prātīgi censoņi pirms atbildīgā starta, pamēģina nobraukt SEBu pārī (protams garo distanci). Tad arī top skaidra pāra saderība.

Sveiki!
Vai kāds nevarētu pateikt kāds būtu tuvākais ceļš līzd Rouge, ja braucu no Liepājas puses? Iepriekš Paldies!!!

Gan jau ka līdz Apei, tālāk iekšā Igaunijā…

Brauc no Liepājas līdz Rīgai , tālāk pa Pleskavas ( Veclaicenes ) šoseju līdz Apei - tālāk divi varianti pa šoseju , bet garāks brauc pāri robežai pie Apes līdz Moniste tur nogriezies virzienā uz Tartu pa ceļam būs norāde labajā pusē uz Rouge ; otrs variants mazliet īsāks , braucam garām Apei līdz Kornetiem tur griežam nost un līdz robežai Iganijas pusē apdz vieta Krabi no turienes tiešā šoseja uz Rouge .

caur api tuvaak

vai tai Rougē kāds bankomāts arī ir?

driizaak ka nee

voru gan ir

Rouge ir tā vieta, kur pavasarī “nospēra” bankas automātu ar visu naudu (par to ziņoja arī mūsu mediji). Tagad tuvākais ir Voru (kā jau Baltais rakstīja).

Ar prieku varam ziņot, ka beidzot tas ir noticis: Rouge Tour svētdienas (pēdējā) posma vidus daļā sportisti iebrauks Latvijas teritorijā - uzbrauks vai uzstums riteņus Pilskalnā, tālāk dosies pāri Jāņkalnam un cauri skaistajai Peļļu / Kornetu gravai atgriezīsies Igaunijā. “Vaidavas kausa” MTB maratonā pagājušā gada dalībnieki jau ir iepazinuši šīs vietas. Kornetos būs arī pirmais ēdināšanas punkts.
Es svētdien tur būšu, gaidīšu jūs - tautieši. Varbūt kaut kā varēšu jums palīdzēt?

mairi, kad tiksu lidz kornetiem, mainīsimies? :)