Vai kāds zin, kur nopirkt dažāda izmēra titāna skrūves? šaubos vai skrūvju veikalos tādas būs, bet šipot negribas :/
kas tad tev tik stipri jāsaskrūvē ka tērauds netur?
Ar lieko svaru cilvēks cīnās ;)
cik ta ietaupīs? 5g! tie tik būs svētki :)
Tieši tā!
Nomainot visas skrūves pret Titāna, var ietaupīt ~200 gr. Taču šie grami nebūs tie lētākie.
šeit ir skrūvju piedāvājums: http://www.exustar.com/titanium.php
par cik Winsports ir ofic.pārstāvji, tad jautā pēc Mārtiņa Ruļļa un pasūti.
p.s. atceries ka nekādos skrūvju veikalos tādas mantas nav un nebūs.
vēl ir variants doties ar savu Ti pie virpotāja un vienkārši to visu uztaisīt (protams bez 6kanšu galviņas).
tīri intereses pēc - cik tādas skrūves maksā?
Titāna skrūves piedāvā arī actionsports.de. Lūk links uz attiecīgo lapu:
Ir viens tāds fanāts - Karlux, kas pārdod titāna skrūves u.c. kosmosa tehnoloģijas. Skrūves, ja atceros 5 Ls gab., bet labāk pameklē sadaļā “Pārdod” kādas vairākas lapas iepriekš - “Lbākās detaļas par labākām cenām - viss ko tu meklē” saucas, ja nemaldos.
par 5Ls gab tiešām labāk sūtīt. Būtu 2Ls/gab, paņemtu, bet ja kādas ~10 vajag, tad sālīti sanāk :/
Nu man kā hobijminējam 5Ls un pat 2Ls par VIENU skrūvi liekas ĻOTI astranomiska summa, bet laikam vēl līdz tam ir jāizaug, man tikai pirmā vasara uz laba velo :)
NormĀLA CENA par 1 skrūvi ir 1-2 Ls, par speciālām skrūvēm (klaņiem, vai V-bremžu stiprinājumiem) var nākties maksāt kādus 4 Ls.
Nu es skrūves gribu šosejas velosipēdam. Piekam pāris skrūves ir aprautas, un pie reizes gribās arī mazliet vieglākas dabūt. Bet nu neko, jāsamierinās un jānopērk jauns rāmis :)
winsportā būs!
;)
KAD???
un pa cik
Cik sver?
ko TU ar to biji domājis!!! Par Mendeļējevu ir gadījies k-ko dzirdēt?
Titāns ir par 45% vieglāks par tēraudu, bet par 60% smagāks par alumīniju.
p.s. nosver savas skrūves un rez. apkopo tabulā.
ko TU ar to biji domājis!!! Par Mendeļējevu ir gadījies k-ko dzirdēt?
Titāns ir par 45% vieglāks par tēraudu, bet par 60% smagāks par alumīniju.
p.s. nosver savas skrūves un rez. apkopo tabulā.[/quote]
Jā, mendeļejevu tabulu skolā kautkad pirms gadiem ~10 mācija!
Un Raimond, tev gan tas būtu jāzin, ka tīrs metāls šeit netiek izmantots. Alumīnijs ir viens no vislokanākajiem metāliem, paņem padomju laika dakšiņu un pat bērnam to salocīt nav problēmas.
Mani interesē precīzs skrūves svars, nevis molmasa.