5.55 un
9.05 un
10.40 Pekinas Olimpiskās spēles. Riteņbraukšana. Tiešraides.
Jau pirmajā dienā allaž neprognozējamais grupas brauciens vīriešiem. Piedalās arī divi Latvijas sportisti – Raivis Belohvoščiks un Gatis Smukulis. LTV7 šim notikumam tiešraidē pieslēgsies vairākas reizes.
Saprotu, ka riteņbraušana nav sports Nr 1 Latvijā, bet kāda sūda pēc, laikā kad Smukulis brauc grupas braucienu līderu grupā, man jāskatās Ungārijas uz Zviedrijas sieviešu rokasbumbas spēle - tikai tapēc, ka to tiesā tiesnesis no Latvijas? Sviests absolūtais. (Latvijai vispār ir sieviešu rokasbumbas izlase ?).
Varbūt tapēc, ka tā ir olimpiāde, un Ungārijas izlase ir daudzkārtēji medaļnieki, spēle ļoti laba? Kamēr bija rokasbumba, varēja skatīties šoseju pa Eirosportu. Smukulis lai arī savējais, tajā laikā tāpat nerisinājās izšķirošie notikumi :)
Tā tiešām ir olimpiāde, es domāju ka Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs rokasbumbā sievietēm:)
Un man piemēram nav iespējas redzēt sacensības citur, kā vien pa LTV7- pieļauju, ka es tāds neesmu vienīgais. Un varētu padomāt, ka rokasbumbā šodien risinājās izšķirošie notikumi- tur vēl vesels turnīrs priekšā atšķirībā no riteņbraukšanas.
Beidz pūderēt smadzenes- to spēli rādija tapēc, ka tiesāja tiesneši no Latvijas- cik tas ir gudri… nu es nezinu
Gatis 68.v. -13 min., labi turējās, vinnēja basks Sančess (sen bija pelnījis), mazais Šleks nomuģījās pēdējā kalniņā un palika 5ais.
Bet MTB tiešraide pārklājas ar Cēsu velomaratonu…:((
Gonka līdzinājās atsevišķam Tour de France posmam. Gatis malacis protams, labi, ka skatījos tiešraidi pa Eurosport ar krievu komentētāju, jo Rīmenis ir vienkārši analfabēts riteņbraukšanā.
Šodien 8:46 pēc LV laika Raivis dosies trasē razģelkā. Cerams nedaudz rādīs arī viņu ;)
padalīšos ar linku, kur var redzēt praktiski visus Live-Eventus no Beijing ;) [strādā arī tiem kam darbā proxis un porti ciet :P]
Jā, bet 1. checkpoints nav zināms … neparādīja… laikam tāpēc ka neīpaši labi nobrauca… viņam bija 18.00 kad vēl kalnā kāpa :( … resp. baigi lēni nobrauks