Tiešraides LTV7 riteņbraukšanā

http://www.ltv7.lv/lat/zinas_sports/4821/4822/

Sestdien, 9. augustā

5.55 un
9.05 un
10.40 Pekinas Olimpiskās spēles. Riteņbraukšana. Tiešraides.
Jau pirmajā dienā allaž neprognozējamais grupas brauciens vīriešiem. Piedalās arī divi Latvijas sportisti – Raivis Belohvoščiks un Gatis Smukulis. LTV7 šim notikumam tiešraidē pieslēgsies vairākas reizes.

Gatis līderu grupā brauc :)

Saprotu, ka riteņbraušana nav sports Nr 1 Latvijā, bet kāda sūda pēc, laikā kad Smukulis brauc grupas braucienu līderu grupā, man jāskatās Ungārijas uz Zviedrijas sieviešu rokasbumbas spēle - tikai tapēc, ka to tiesā tiesnesis no Latvijas? Sviests absolūtais. (Latvijai vispār ir sieviešu rokasbumbas izlase ?).

Kas vispār ir rokasbumba? To ko var ienest lidmašīnā, lai argumentēti pieprasītu reisu sev vēlamā virzienā?

Varbūt tapēc, ka tā ir olimpiāde, un Ungārijas izlase ir daudzkārtēji medaļnieki, spēle ļoti laba? Kamēr bija rokasbumba, varēja skatīties šoseju pa Eirosportu. Smukulis lai arī savējais, tajā laikā tāpat nerisinājās izšķirošie notikumi :)

Paldies, bija interesanti.

…nesanaaca sekot liidzi, kad bija pa TV - jautaajums, kas ta ar Smukuli notika? kka tieshraides beigaas ne vaarda par vinju…

Esot finišējis ap 70 vietu,pēdējā apļa vidū bijis 69, līderiem zaudējot apm 12 min.

Tā tiešām ir olimpiāde, es domāju ka Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs rokasbumbā sievietēm:)
Un man piemēram nav iespējas redzēt sacensības citur, kā vien pa LTV7- pieļauju, ka es tāds neesmu vienīgais. Un varētu padomāt, ka rokasbumbā šodien risinājās izšķirošie notikumi- tur vēl vesels turnīrs priekšā atšķirībā no riteņbraukšanas.
Beidz pūderēt smadzenes- to spēli rādija tapēc, ka tiesāja tiesneši no Latvijas- cik tas ir gudri… nu es nezinu

Gatis 68.v. -13 min., labi turējās, vinnēja basks Sančess (sen bija pelnījis), mazais Šleks nomuģījās pēdējā kalniņā un palika 5ais.
Bet MTB tiešraide pārklājas ar Cēsu velomaratonu…:((

Gonka līdzinājās atsevišķam Tour de France posmam. Gatis malacis protams, labi, ka skatījos tiešraidi pa Eurosport ar krievu komentētāju, jo Rīmenis ir vienkārši analfabēts riteņbraukšanā.

Es arī skatījos TDF ar daudz lielāku interesi tieši tādēļ, ka komentēja tas komentētājs.

Šodien 8:46 pēc LV laika Raivis dosies trasē razģelkā. Cerams nedaudz rādīs arī viņu ;)
padalīšos ar linku, kur var redzēt praktiski visus Live-Eventus no Beijing ;) [strādā arī tiem kam darbā proxis un porti ciet :P]

http://www.eurovisionsports.tv/olympics/

Raivis sildās…

Raivis aizgāja… smukā baltā tērpā ;)

ļoti smagi iet kalnā… kāpēc jams uz tik maziem apgriezieniem velk?

Līderi čekpointos

1. (GBR) CUMMINGS 18:40

2. (CAN) TUFT - 32.02

Ik ap laikams parāda. Smagi iet… tūlīt būs starpfiniš 23.5km
Fonā varēja dzirēt"AIziet! Aiziet!" Lai turas Raivis…

Jā Raivim 28 nummurs

Bet jocīgi… ceļš, šoseja… gar malām NEVIENA cilvēka!

Jā, bet 1. checkpoints nav zināms … neparādīja… laikam tāpēc ka neīpaši labi nobrauca… viņam bija 18.00 kad vēl kalnā kāpa :( … resp. baigi lēni nobrauks

1. (GBR) CUMMINGS 18.40
  2. (GBR) CUMMINGS 31.38

Gesink apdzina Raivi… krietni lielākā ātrumā…