Tiek plānots vienas dienas (100km) brauciens Sigulda - Cēsis

Sveiki! Izklausās, ka braukt tiks pamatīgā sporta tempā - bet braukšu - labāk atdošu galus, nekā pēc tam nožēlošu :)

cikos ir satikšanās siguldā ?

Pieteikšanās un info sadaļā “Braucieni”

ko ar paiku - tad katrs paņem muesli/šokolādes batoniņu/etc. krājumu un dzērienu , pa ceļam piestājam Līgatnē, ja ko specifisku sagribēsies, un tad kāds kafūzijs Cēsīs?

Visticamak

ir variants ari braukt uz Siguldu ar busu un tad atpakaļ no Cēsīm līdz siguldai ar vilcienu un mājās ar busu.
5 vietas būtu

varam arī visi ar vilcienu.

kāds plāns?

Es jau labprāt atbalstu braucienu ar busu. Kā domā pārējie?

es par busu. Bet cik kopā ir braucēji?

Tad ja ar busu - sakiet cikos un kur jābūt )

Ja līdz Vangažiem paliek viena vieta brīva, arī brauktu ar busu, bet pa lielam ir vienalga. Var arī ar vilcienu.

Arī piesakos uz 1 busa vietu. No Siguldas dz. stac. izbraucam 9:15 jeb pāris minūtes pēc Rīgas vilciena. Par ēdamo saprati pareizi. Līgatnes lielveikals gan svētdienā līdz pašam vakaram nestrādā,jāpaķer ar rezervi, ja nu nepaspējam. Cēsīs būs vietējās kafejnīcas apmeklējums.

no manas puses ir 2 braucēji +black+kalnminis+wheelie

starts 8:20 no Ainavas ielas 2. 2a.

Šodien izbraucu Cēsu/Kārļu neskaidrās vietas un tagad viss ir skaidrs. Secinājumi: 1) diemžēl bez SEBa grantenēm neiztikt - privātīpašumi utt., 2) taciņas ir smuki dubļainas - būsim netīri pēc velna gan paši, gan feļļas. Bail iedomāties, ko teiks konduktore un pasažieri, kad tādā paskatā iegāzīsimies svētdienas vakara vienīgajā vilcienā. Vismaz sausas zeķes finišam, lūdzu, paņemiet līdzi!

Ja nu kas, apļosim tik ilgi ap stacijas ēku, kamēr spidometrā būs 100!

mani autobusa šoferis atstāja aiz durvīm ar visu riteni … :(

drīzāk jau riteni atstāja aiz durvīm ar visu Tevi :(

jā varētu tā teikt:D

voodoooo, varēji uzzvanīt averza, viņš tieši rakstīja, ka ir brīva vietā mašīnā.

es jau no valmieras puses taisijos braukt;)

Forši, ka esam dabūjuši kopējo kāpumu vairāk, nekā Haanja 100!

Nedaudz statistikas:
Distance: 100.23 km
Time: 8:36:31
Moving Time: 6:45:20
Avg Speed: 11.6 km/h
Avg Moving Speed: 14.8 km/h
Max Speed: 51.3 km/h
Elevation Gain: 2,425 m

Brauciena kopbildes pieejamas šeit: https://picasaweb.google.com/108676322097007495356/SiguldaCesis100?authkey=Gv1sRgCI2a0eKopqqUTA&feat=email
GPX fails dabūjams šeit: https://www.dropbox.com/s/am7wayblwkbpgah/sigulda-cesis.gpx

Bildes un GPX būs pieejami nākamās 2 nedēļas.

Tad jau tiešām episks brauciens jums sanācis.