Viss kas saistīts ar velo tattoo varētu te iemest, varbūt kautkas iepatīkas …
Sākot rakt uzraku šo http://cyclingtattoogallery.blogspot.com/
tā jau ir nopietna diagnoze :)
Līdzīgi - skrējēji varētu savas kurpes tetovēt, bet slēpotāji… paši saprotat, ko.
uztetovēt velo ir jebkurā gadījumā 100x labāk nekā uztetovēt vienīgo hieroglifu, kurš neko nenozīmē :)
imho tetovējumam ir jāparāda lietas, kas ir vai ir bijušas tavā dzīvē svarīgas. kāpēc tas nevar būt velo? es saprotu, ka pamatā ir delfīnu, taurentiņu un vienīgā nekonenozīmējošā hieroglifa fanāti, bet nu saprotiet arī citus :)
nu es pats esmu pret lieliem tattoo, pārāk nesimpātiski… tas pats, kas izvilkt krānu un iet pa ielu lielīties… “es biju tjurķī, es braucu ar velo vai man patīk lieli silikona pupi…”
kaut kādu maziņu neredzamu, kas piedotu odziņu gan ir okey…
Daži ir tiešām forši, radās pat vēlme pašam ko tādu uzmestarot, protams, ka šajā gadījumā Copy + paste neder ( paladiātisms), tetovējumā jāieliek sava odziņa, lai tas atšķirtos no pārējiem!
Man ir uz pleca stilizēta sirds no kuras nāk velo ķēde un plānā ir, ka tā ķēde aptinās ap zobratu. Un tad tālāk pa visu roku aiziet bio-mehānika.
Tetovējuma oriģinalitāte vispirmāmkārtām ir tetovētāja atbildība.
Ļoti grūti ir radīt kaut ko ārpus laika, lai arī pēc 10…20…50 gadiem tas izskatītos cool.
ohh teema, taatad tatuu jau sen vairs nenorada uz to kas ir bijis cietumaa,psrs laiki jau sen garaam.
lieli un mazi tatoo ,tas ka kadam nepatiik taa ir vinja probleema, ja ipasniekam patiik tad ir super
par iipasajaam noziimeem un taurenjiem un delfiniem, tas parsvaraa ir pirmajam tetoveejumam un arii ja galvaa seez doma ka ja nu nokljuust aiz resteem tad lai var baigi izstaastiit tatoo noziimi un vinju iecels par kameras bosu,
par mazinajiem arii ,ja tas ir kautkas jauns un nebijis, tad ir doma pa taadu lai pienjemsim vasaraa ar sortiem un t kreklu neviens neredzeetu, jo ja nu prieksniekam neiepatiikas :)
bet iistenibaa, dazadas cilveeku grupas, un nevar teikt ka sitaa ir pareizi un sitaa nepareizi, un ja sirdii ir rokenrols tad var taisiit kaut to kas ienaak jautraa naktii vai smagaa riitaa galvaa, un nedomaat par vinju pat pirms jau taisa nakamo ,un par to Delfina postu, ka lielas ka es biju tur man patiik tas un es daru to… a kaads sakars Tev uz tadu cilveku skatiities un kautko domaat ? ja vinsh pats uzplijas un saak staastiit tad nu jaa vinjam ir probleema bet ja Tu skaties un sac domaat… tad tiesaam vari iedomaties ka vinsh tulinj izstieps kraanu :D ja vinjam tas ir dziivesveids taads tad arii ir,tas zimejums velosipeds ir ikdiena, taspats kas nomazgaat muti utt. ir daudzi kam vello nav tikai pecdarba hobijs un sports, piemers sitas grupejums Black label , video http://www.youtube.com/watch?v=ZVEWMDLrZmw
tur taa lieta, ka birojniekiem un citiem sterilajiem liekas kaa taa var, bojaat sevi utt. bet citiem liekas ko juus tajos uzvalkos tur ziekejaties, rokenrols un aiziet dziivee :)
tattoo… sen jau zaudējuši savu nozīmi, kāda tiem bija kopš pirmsākumiem - nēsātāja statusa sabiedrībā rādītāji, ar rituālu nozīmi etc. - bet ar stingri definētu jēgu konkrētajā sabiedrībā un stingri noteiktā kārtībā iegūstami.
mūsdienās, kad tos katrs var brīvi izmantot savas personības izcelšanai, galīgi nav iemesla strīdēties par tiem - neviens tak nestrīdās par pareizo šlipses vai mp3 atskaņotāja vāciņa krāsu (nu vismaz pēc pamatskolas vecuma). kas grib, tas taisa, kas negrib - netaisa, bet globāli tak visiem p…, tpu, atvainojos, nobody cares ;)
Man jau sen parādāījas doma taisīt nelielu tatoo ar velosipēdiņu, tagad ir lielāks stimuls to realizēt.
ooo, super interesanti! paldies igi!
man kā tetovēšanas mākslas cienītājai (visu, protams, ar mēru un LOOK pieminēto apdomu), bija ļoti interesanti paskatītīes. jāatzīst, ka vislabāk patika miniatūrais velo uz īkšķa. super!
oi, vēl mani sajūsmināja tās neskūtās un tetovētās kājiņas un rociņas. uz māxlu caur spalvām ;)
mjā, var jau būt ka esošajam tetovējumam vēl kāds jāpievieno…
http://www.flickr.com/photos/cecilanne_r-s/2893919918/in/pool-498605@N25
sasodīts, šāda ideja man bija - lielā zobrata nospieduma fragmenta imitācija (kā augšējā mazajā segmentā) - nu nekā, oriģinalitātes moments laupīts :(
Es vienā izstādē redzēju dzīvē kā top tatoo, ja lielāks un globālāks, tur ir jābūt dzelzs nerviem to šujmašīnu uz ādas stundām izturēt, bet atzīšos godīgi dažs tetovējums igi norādītajā galerijā tiešām skaists mākslas darbs, un vēl pie tam krāsains.

Kam patīk mazas lietiņas var samazināt!