Tahko MTB 2007

vai kāds plāno doties uz šo veco labo pasākumu?

http://www.tahkomtb.fi/int/

es, tikai nākamgad 180km! :)

Man zināma interese sāk parādīties.

man pagaidām pietiek ar divām reizēm 60 un 120 km,bet pasākums labs.

Baltais.

Vai tas ir vnk jautājums, vai arī priekšlikums saorganizēties?

Mārtiņ, 50/50

Ļoti, ļoti interesanti!!!

Es būtu ar mieru piedalīties šajā pasākumā…

tad tik jaasaak registreties :)

…ar kādām summām aptuveni jārēķinās lai ņemtu dalību šajā pasākumā 60km distancē??

Kļūda, kļuda…
Nevis ņemtu dalību, bet piedalītos… :)

Silvija

bet ja gribas ņemt dalību, bet piedalīties ne pārāk?

2-3 gadi atpakal bija ~120-130Ls bez dalibas maksas, ja nemaldos.

Tad ir jāņem kortelīts, un jāskatās kā citi piedalās sacencībās… :)

Skatos, ka vismaz divi braucēji grib izmēģināt nopirktos fullīšus ārpus Latvijas. :)

silti iesaku, pasākums labs, kaut vai lai izlīstu ārā no mūsu ērtās pašpietiekamās LV mucas, un redzētu reālu XC.
es šogad zu Alpen fahren nach edelweiss, bet citu gadu noteikt atkal jāaizbrauc pie pekoneniem.

paldies visiem, kas brauca! kopaa bijaam 8 uz 60km un 2 uz 120km.
bija jau piemirsies, ka akmenu tur ir tik daudz, ka nezini, kā braukt. taču uz beigām jau vinu palika mazaak un tad brauksana kluva ritmiskaaka.
60km uzvareeja alges masikmets no igaunijas ar rezultatu 2:42. cepuri nost!

liekas ka nakamgad buus lielaaks pulks ar braucejiem, jo daudzas vietas palika nesaprastas :) un taa atstaat nedriikst

Labrīt monstri!

Ieskatījos Tahko lapā- rezultāti ļoti operatīvi, bet tos laikam kāds 180nieks “sacepis”- rosols neizmērojams.

…no manas puses ar lielais paldies, ka viss tika saorganizēts no Baltā puses un vēlāk būs bildes un cerams, ka arī neliels apraksts par šo ideālo pasākumu :)

Gan jau sakārtosies, laikam nedaudz jāpaciešas.
Kopš piedalījāmies pirmo reiz (2004.g.), dalībnieku skaits ir dubultojies!!!
Protams arī igauņu īpatsvars ir ļoti palielinājies un krievu valoda nav šķērslis draudzīgai komunikācijai, gan trasē, gan ārpus tās. Cepuri nost, Māsikmets māk braukt arī pa tik sarežģītām un tehniskām trasēm. Tiešām bija piemirsies par to akmeņu daudzumu, taču šogad man gāja tik gludi kā nekad iepriekš. Iepriekšējā pieredze ļāva pievarēt vietas kur agrāk bija jāstumj, arī amo. regulējumi bija perfekti. Varēja pilnībā izbaudīt īstu XC hardkoru. Rezumējot visus 3 pasākumus kuros piedalījāmies, šogad man patika vislabāk.
Sagribējās atvest akmeņu kravu uz kādu latvijas nogāzi, lai ir kur patrenēties.
Tahko rullē.

Rezultāti ir sakārtoti (Suomi valodas versijā).

ps. Paldies, protams Baltajam par brauciena organizēšanu (TAS bija LABAIS), kā arī visiem par foršo kompāniju!