Syn lube un Road Rage

Sveiki!
Īsti nezinaju kur likt šo topicu, tādeļ, ja uzskatāt, ka tam jābut kur citur, tad pasakiet!
ir radusies sekojosa problema:

Kā eļļu izmantoju Syn Lube

un ļoti auksta laikā

Taču, par cik dzīvoju daudzdzīvokļu mājā, tad visas šīs smeres atliek vien turet mājās ( garāžas nav), līdz šim, itkā ar to problemu nebija, bet pedejā nedeļā pamaniju, ka esmu kļuvis jutīgaks pret so smervielu izdalito smaku kā rezultatā dienā vismaz reizes 4 uznak specigas šķavas.
Tadeļ, ko jus varat ieteikt:
Kādu alternativu esošajām smērvielām, taču lai to kvalitāte nebūtu mazāka!

Jebkura smērviela izdalīs smaku, vairāk vai mazāk, vismaz, cik man bijis darīšana ar viņām, ieteiktu viņas ielikt kādā kastē, vai izlikt ārā uz balkona, vai ar skoču pie ārējās palodzes pielipināt, lai nav istabā, eļlas, kas ir pudelītē izdalīs smaku mazāk, nekā tā, kas uz ķēdes uzlieta, tā kā velo ar vajadzēs izdomāt citu stāvvietu.

Es ar iedomājos, ka par cik dzīvoju 12 stava, tad varetu pie arejās palodzes ilikt un pielimet vai kā savadak.
Velo stav slēgtā telpā kas kopiga visiem dzīvokļiem kas stāva manā pusē pieslēgts pie sienas ( protams nav 100% drosi, bet tomēr, jo dzīvoklis nav nekāds lielais), un par cik braucu arī tagad, tad samērā ērti, ka vinš ir tur.

Vai ir pieejamsa kautkadas bio smeres ( eļļas kas sastav no bialoģiski tiram vielām?

Esmu dzirdējis, ka citi kēksi zieķē ar rapšu eļlām un vēl nez ko, ja kāds ir mēģinājis, būtu ok ja tagad padalītos savā pieredzē, kā nekā izdevīgāk ar sanāktu, vai nu 2 voblas par mazu tūbiņu, vai 0,7 voblas par litru.

Liec parastā kurpju kastē. Ja vēl var sajust, tad pārklāj lupatiņu, ar kuru mazgā riteni :)

Rapsu eļļa varetu but labs variants, tikai nedomaju, ka veikala noperkamā ir tira, jo atceros, ka ja rapsu eļļu ieliek kamera, tad ta sasalst, domaju, ka tai klat ir kautkas līdzīgs ūdenim ;(
bet tīrā, varetu but ok, jāgaida,kad atsauksies kads kas mēģinajis!

Tiešām domā, ka pie vainas ir mazas aiztaisītas pudelītes?
Ja vēl pats ritenis stāvētu dzīvoklī vai arī spēcīgi piesūcinātas lupatas…
Ja tomēr ir tā, kā tev šķiet, tad ieliec stikla burkā un vāku virsū!

Vai arī tomēr galvenais jautājums bija par to, kādas alternatīvas smērvielas lietot?

[quote=Skotu amerikānis]
Vai arī tomēr galvenais jautājums bija par to, kādas alternatīvas smērvielas lietot?[/quote]

Galvenais bija par to, ka tomer no tam 350 un 100 ml pudelitem nak ārā tā specifiska smaka ko nu jau speu sajust visa dzīvoklī :(
Alternatīvas par bio smeri bija ar domu, ka tai varbut nebutu šadas īpasības.
Laigan 9 gadus esmu dzīvojis laukos, kur traktortehnikai daudz tiku nemies ar visadam eļļam, un tur problemu nebija, varbut vienkarsi, tagad esmu kļuvis jutīgāks, jo sis smeres izmantoju kops septembra, un tikai pedējaja nedēļa sākās šis problēmas.

Lietoju parasti šo:

un nekādu smaku nejūtu no pašas pudelītes, lai gan neesmu īpaši jutīgs uz eļļu aromātiem

[quote=Kalvis99]Lietoju parasti šo:
http://www.cyclesuperstore.ie/shop/pc/catalog/medium/WS000002.jpg
un nekādu smaku nejūtu no pašas pudelītes, lai gan neesmu īpaši jutīgs uz eļļu aromātiem[/quote]

Kas pie mums izplata šo produkciju?
Un vai ziemā pie stipriem mīnusiem viņa saglabā savas īpašības?

[quote=DzintarsP][quote=Kalvis99]Lietoju parasti šo:
http://www.cyclesuperstore.ie/shop/pc/catalog/medium/WS000002.jpg
un nekādu smaku nejūtu no pašas pudelītes, lai gan neesmu īpaši jutīgs uz eļļu aromātiem[/quote]

Kas pie mums izplata šo produkciju?
Un vai ziemā pie stipriem mīnusiem viņa saglabā savas īpašības?[/quote]

Pirku ebay.co.uk kopā ar kaut ko citu
Šo ziemu maz braucu, tāpēc nejūtu, ka būtu kādas problēmas, ja gribi varu iedod pamēģināt vai tev der.

motorex ķēdes eļļas ir bio-degradable, tā ka varbūt arī smird mazāk par šitām pedros.

Džonsona bērnu eļļu. Ļoti tīra minerāleļļa, turklāt labi smaržo. Tikai nevajag uz bērniem smērēt:)

Par rapšu eļļu runājot… tai nav ūdens klāt, venkārši pie mīnusiem tā sabiezē un tā ir lielākā problēma, ja eļļ izmanto kā biodīzeli - vajag otru, apsildāmu bāku šai biodegvielai… bet par ķēdēm runājot… Iecavnieks ražo labu bio eļļu no rapša, kas paredzēta motorzāģu ķēdēm, tur gan tas viss process ir citādāks nekā velosipēdiem, bet katrā ziņā tā eļļa motorzāģim noder tīri labi.