Sveicinātājs

Šodien, 30.12.2007 ap plkst. 13 mierīgi kratījos pāri Priedaines stacijas dzelzceļa pārbrauktuvei…biju ticis gandrīz līdz Lielupes tiltam, kad man garām pašāvās raideris ar baltu velo, zilu jaku un ķiverē…un pasveicināja…vienkārši gribēju zināt, kurš bija šis pieklājīgais braucējs (es braucu ar sarkanu velo, pelēku jaku un zili pelēku ķiveri).

Pēc apraksta es apmēram nojaušu, kas tas varētu būt par bandītu… Tādi jautājumi, kādā valodā viņš tevi pasveicināja? Vai viņš bija ap 1m 80, spēcīga auguma? Varbūt tu pamanīji riteņa zīmolu?

Viņš tik ātri pašāvās garām…domāju bija Latvian, bet marku nenofiksēju…tālāk uz Ventspils pusi aizšāva…

Nē nu es varu arī kļūdīties, bet ja PAŠĀVĀS GARĀM, tas varētu būt Pāvels… :)
Vēlāk viņam uzprasīšu.

offt :
varēja būt arī Aivars…
:D

[quote=Yeti]offt :
varēja būt arī Aivars…
:D[/quote]
Nu es braucu uz 80km/h…bet man pašāvās garām uz 120km/h…JOKE

Braucot atpakaļ…pirms Babītes stacijas…viens sapucējies, dzeltenā ietērpā…lēnām, un negribīgi forsēja dzelzceļa sliedes…

es tas nebiju :)

vsp sveicināšanās ir kkas ārkārtīgi labs, uzreiz tāda “savēja” sajūta. nu katrā ziņā - patīkami!!! :)

Es tas biju, parasti cenšos sveicināties (bet daudzi neatņem:( ), ritenis- balts commencal, man tur tāds aplītis pa sestdienām/ svētdienām.
Ja kāds izteiktu vēlēšanos piebiedroties, būtu priecīgs…:) Apmēram tā: Iļģuciems->Babīte->Vārnukrogs->Priedaines stacija->Piņķi->Beberbeķu ezers->Spilve->Jaunmārupe->Mārupe->Iļģuciems

[quote=Reinis]Es tas biju, parasti cenšos sveicināties (bet daudzi neatņem:( ), ritenis- balts commencal, man tur tāds aplītis pa sestdienām/ svētdienām.
Ja kāds izteiktu vēlēšanos piebiedroties, būtu priecīgs…:) Apmēram tā: Iļģuciems->Babīte->Vārnukrogs->Priedaines stacija->Piņķi->Beberbeķu ezers->Spilve->Jaunmārupe->Mārupe->Iļģuciems[/quote]
Čau, Reini :)

Sestdien, 26.01.2008 ap plkst. 1130, uz Vanšu tilta arī pagadījās pieklājīgs, pretīmbraucošs raideris…:)

dažreiz ikdienas stresā ielās nesoties nesanāk pasveicināt, neņemiet ļaunā. bet vispār tā ir ļoti vērtīga lieta!

fubar es Tevi gandriz nobraucu ar BMW nesen :D
Tu biji tik liela ikdienas stresa, ka to pat nepamaniji :D

nu re līdz kam es esmu novests :D

nu tas ir forši, ka esam tik pozitīvi noskaņoti viens pret otru.

kā nekā nav iemesla kam pretējam :) būs patīkami redzēt ja sādu tradīciju mēs visi ievērotu :)

…jā, un vairums kurjeriem, ir pie vienas vietas tādas sveicināšanās, vai jebkuras pieklājības formas…izņemot pāris firmas…

Kāpēc uzreiz tāds uzbrauciens kurjeriem? Tie cilvēki taču ir darbā. Ok, es saprotu, ir pašaprotami(?) sveicināties viņiem savā starpā, tāpat kā autobusu šoferiem u.c., bet kāpēc lai viņš gribētu sveicināties ar visiem citiem uz velo?
Uz šosejas, mežā - cita lieta, es redzu, ka man un tam otram braucējam ir kopīgs iemesls, kāpēc mēs tur un tad esam.
Kopīgas intereses - bmx ar bmx, triālisti ar triālistiem, velotūristi ar citiem ceļā satiktiem velotūristiem arī droši vien pārmīs kādu vārdu u.t.t.

Vai tad Nīderlandē, Dānijā cilvēki, kas velo izmanto kā transporta līdzekli sveicinās ar visiem nepazīstamajiem uz riteņa?

vakar ap 19 izbraucu vienu mazino pa velocelinu un jurmalu un joka pēc šoreiz nevienu nesveicināju, jo gribējas redzēt kā mums sastāv ar pieklājību - un še tev - no vismaz 10 pretimbraucējiem(t.i. zēniem pamperos un skaistiem velo, neiet runa par cilvēku parasto), nepasveicināja absolūtlī neviens un tad es izštukoju, ka laikam arī turpmāk nav jēgas rociņu cilāt sveicienam, eh skumji kautkā, šite forumu palasot likās ka visi tādi superpieklājīgi palikuši :)

Tas tāpēc, ka braukšana pa veloceliņu jau tā ir kā Monaco F-1 - pietiek, kam tur veltīt uzmanību.

Es šodien izbraucu ar šosejnieku uz Sabili (no Jūrmalas 2*90 km - tieši tik, cik klasiskajā triatlonā) - un tajos garajos ceļu posmos es par ievērības trūkumu nevaru sūdzēties. Pat kāzinieki nostopēja, lai nofočētos kopā ar riteņbraucēju pamperos un skaistu velo:)