SUPERIOR XP920D tuvplānā

Tā kā viss aizkavējies un vēl tuvākā mēņeša laikā šis aparāts LV nebūs redzams, tad Čehijā šis jau ir paspējis pozēt fotogrāfu priekšā. Rezultāts šeit:

http://www.mtbs.cz/fotogalerie_06_clanek.html?galerie=prev_sup920_gal&fotka=0

Rāmītis tievs tievs, smalks smalks. Varētu teikt, graciozs.

A viņs nav arī nenormāli lokans, itīpaši, ja minās kājās?

fons tam ripulim uz 3x velk…

Smuks pēc vella, tikai drātis iet pa rāmja apakšu un šļaukas pa augšējās trubas apakšu. Galvenās lietas ir noliktas tiešai dubļu iedarbei :(

Tiešām baigais kārnulis tas rāmis pat pie šīm nelielajām collām. Nez kā šitas izskatīsis 21" gadījumā.

Gaidu 920ito melnā krāsā! :)

Nav nenormāli lokans pateicoties trubu ģeometrijai un materiālam. Līdzīgas trubas ir XC sērijai, bet šo ar XC pat nevar salīdzināt. XC ir krietni lokanāks par XP. Un ar tādām pašām trubām T.Hurikova veiksmīgi brauc pasaules kausos! :)

Nu tas neko nenozīmē. Sportists brauc ar to, ko viņam liek braukt. Daudziem Seb braucējiem ričuki ir labāki par pasaules kausu dalībniekiem.

Nu tas neko nenozīmē. Sportists brauc ar to, ko viņam liek braukt. Daudziem Seb braucējiem ričuki ir labāki par pasaules kausu dalībniekiem.[/quote]
Ne par to ir stāsts. Stāsts ir tāds, ka tas velo ir braucams jebkurā līmenī! :)

Vienu sezonu ar Scott un divas sezonas ar SUP esmu nobraucis ar trosēm apakšā. Pilnīgi nav starpības, pa kurieni iet drāts. Problēma tur ir 0.

Vienu sezonu ar Scott un divas sezonas ar SUP esmu nobraucis ar trosēm apakšā. Pilnīgi nav starpības, pa kurieni iet drāts. Problēma tur ir 0.[/quote]
Pilnīgi piekrītu. Man Scottam iet pa apakšu, un ir labākā slēgšanās no visiem, kas jebkad bijuši. Daudz sliktāk ir tiem kam pie sēdēkļa trubas uzlikts vēl viens apvalciņa gabals.

Un kas tad tur ir daudz sliktāk?

Vienu sezonu ar Scott un divas sezonas ar SUP esmu nobraucis ar trosēm apakšā. Pilnīgi nav starpības, pa kurieni iet drāts. Problēma tur ir 0.[/quote]
Pilnīgi piekrītu. Man Scottam iet pa apakšu, un ir labākā slēgšanās no visiem, kas jebkad bijuši. Daudz sliktāk ir tiem kam pie sēdēkļa trubas uzlikts vēl viens apvalciņa gabals.[/quote]
Man arī tagad ir “šosejas variants” - troses iet pa apakšu, un slēdzas vieglāk par augšas variantu, pie kam tie paši pārslēdzēji un ručkas.