Jau klāt decembris un jāsāk domāt par pieteikšanos nākamās vasaras sacensībām.
Izskatās, ka šogad BCH nāk atkal ar jaunu seju un jau ir avērts reģistrācijai: http://eng.mtbchallenge.webworld.pl/
Pieteikšanās pa lētāko līdz 31.01.2010.
Atšķirībā no 2009 gada - prologs + 7posmi, 2010 ir prologs + 5 posmi. Droši vien saistībā ar mazo dalībnieku skaitu pagājušo gadu un lielajām izmaksām. Ir mainījušās arī dalības maksas un sistāma kā tā tiek aprēķināta. Man sanāk parastā 280EUR, kas ir diezgan …
Mani vairāk uz Beskidy velk…
Dīvaini, ka ēšana ir ārā no standartmaksas. Pārējos sīkumus vēl saprotu.
Bet par to, ka 1+7 ir mazliet par garu pasākums, jau rakstīju pēc 2008.gada BCh. Laikam pārdomājuši +/- un palikuši pie optimālā varianta 1+5, lai var iekļauties vienā nedēļā ar visu aizbraukšanu un atbraukšanu.
Pēc aprakstiem izskatās, ka arī trases būs mainītas… varbūt jābrauc?
Par trasēm grūti pateikt. Pilsētiņas tās pašas. Tur jau tie meži nemaz tik daudz nav, diezgan apdzīvots. Un līdz ar to nav lielas izvēles iespējas kur to trasi laist. Domāju, ka pa lielam ar trasēm būs tāpat kā bija, bet nu ko var zināt…
Mani galvenokārt baida dubļi un liela iespēja, ka laiks būs lietains. Negribas dārgo tehniku sabeigt, kautkur izslīdēt, apsisties u.tml. Citādāk jau gribētu pamēģināt.
Jūnijā lietus iespējamība ir tāda pāti, ka jūlijā. Un jo trakāk, jo labāk! :)
Fox, pie tevis jau var pieteikties uz vietu bussāāā???
Tev taču 4 dienas ir par maz! ;)
Ja finālā braukšu, tad gan jau. Lai gan tur vēl būs japadomā par vietējās infrastruktūras apguvi!
Nu nav garākas gonkas, a tur pāris jāmeklē!! Neviens negrib ar mani… braukt!!!
Nu, nu nāc tik šurp ! Bet die zvai tu tiksi līdz … alus dzeršanā :)
Lietus un dubļi dod tik papildus actionu pasākumam (pārbaudīts pagaišgad)!!
Visu laiku domāju, ka negribēšu tos poļus vairs, bet tagad tā velk uz šādu pasākumu…
Kas tad nu, ēst nedod un vēl somas nevadā!
ADDITIONAL OPTION:
2. Luggage bag, one for each competitor (82x38x36cm) - 20 Euro
3. Luggage transport between stages - 10 Euro
5. Full board: 5 breakfasts, 5 dinners - 100 Euro
Vai tiešām Bikechallenge šogad notiks bez latviešiem?
Lētākā pieteikšanās (150EUR+?) beidzas jau parīt - 31. janvārī!!!
Es tieši to pašu domāju, ka bez latviešiem. Bija doma piedalīties, bet tagad nezinu. 1.- neviens nebrauc līdzi; 2.- problēmas ar naudām (varbūt vēlāk varēšu pieteikties, pašlaik nevaru).
Šogad spiežam uz Beskidu!!
Kāpēc visi spiež uz Beskidy?? Būtu jau forši, ka trasē (vismaz startā :D ) kādu pazīstamu redzētu, bet man tad īsti nav laika… bet uz Bikechallange ir plāns aizbraukt!!
Domāju ka 3 latvieši BikeChallangē būs noteikti!!
Uz Beskidy netieku.
Tikko izlasīju, ka tur kāds tomēt brauc:) Tādēļ uz MTB Chalennge pieteicos. Sanāk, ka būs 4 latvieši?
Skatījos, ka divi jau ir pieteikušies uz Sudety MTB Challenge! Mēs vēl neesam pieteikušies…
p.s. Ir atnākusi 2009.gada filma, pats vēl neesmu redzējis, bet tikko dabūšu savās rokās, tad padalīšos!
Āā, nu re, tad jau mūsu tur būs vēl vairāk. :))
Smiltenieši negrib palaist garām bezmaksas alu :)