Star blue bike ķēdes tīrīšana!

Esmu iegādājies šo, bet izdomāju paprasīt jūsu viedokli pirms lietošanas! Varbūt kāds arī lieto un var pateikt cik labs !

http://www.gandrs.lv/velosipedu-kopsanas-lidzekli/bio-chain-kit/

ja jau iegādājies, tad izmēģini un pasaki cik labs! :)

Ok, bet nebūs ar ko salīdzināt, jo šis ir mans pirmais velo kam tādā veidā domāju ķēdi tīrīt !

viss taču nav jāsalīdzina ;)

ja ķēde tīra un pats arī, tad labs

Laaabs - galvenais, ka pats ir tīrs !!! :)

Nu man liekas ka nekas labs nav! Notīrīju zobratus un ķēdi ar lupatu, pēc tam ar birsti un zobratus ar to speciālo tīrāmo! Pēc tam mazgāju ar to aparātu, baigi netīrs bija, vel reiz mazgāju, noslaucīju un tik un tā liekas eļļaina. Bet es vel uzpilināju dažus pilienus, jāiet pagāst lai saprastu kā ir ! :D

Nu tas atkarīgs no šķidruma, ko lej aparātā, varbūt tas, kas dots līdzi komplektā ir sū… Es izmantoju līdzīgu verķi un man viss notiek.

Nu tas atkarīgs no šķidruma, ko lej aparātā, varbūt tas, kas dots līdzi komplektā ir sū… Es izmantoju līdzīgu verķi un man viss notiek.[/quote]

Un ko lej aparātā?

Nu tā normāli, es saku ka nav ar ko salīdzināt ! ;)

Motorex Easy Clean (250 ml, metāla bundžā). Varēja dabūt Tērbatas ielas “Trasē”, patreiz tur naf. Maksāja 5.00 Ls. Jā, iznāk dārgi, bet šitiem aparātiem ir pluss, ka, ja to suslu nelaista pa grīdu vai nedzer, tad, lai iztīrītu ķēdi, pietiek ar ļoti nelielu daudzumu. Tā 250 ml bundža noteikti ir vairākām kārtīgām ķēdes tīrīšanas reizēm. Pie tam smaržo pēc citrona. Pieņemu, ka tam nolūkam tajā aparātā var mierīgi liet arī benzīnu. Parasti vienu mega šmucīgu ķēdi tam aparātam laižu cauri 3 reizes, katru reizi ielejot jaunu šķidrumu un pēc katras caurlaišanas noslaukot ķēdi.
Man jau gan arī tas aparāts ir citādāks.

Tātad, tīrīšanas mašīnīte laba, eļļu nelietoju, jo lietoju citu ! Bet pats tas šķidrums kaut kāds jocīgs, kad nomazgā ķēdi, pēc tam ar lupatu noslaukot, tāda mitra visu laiku, un slaucīt var cik grib, nepalīdz, saeļļoju un braucu, bet visi rati un rāmis ar šķidrumu un eļļu ! Eļļot māku ! ;) Tāpēc sanāk ka tas šķidrums nekas labs nav ! Nu tās ir manas domas !

Tagad Motorex Chain Clean 250 ml varēja dabūt arī veloatlaides.lv (ja nu kas).

Paldies ! ;)

[quote=Uldis17]
Man jau gan arī tas aparāts ir citādāks.[/quote]
Neturi sveci zem pūra, kāds Tev ir tas aparāts? Ar domāju kādu nopirkt, bet nav saprašanās kādu un pa cik vajag :< .

teicamnieks nopērkams @trekveikals :)

[quote=zhuupa][quote=Uldis17]
Man jau gan arī tas aparāts ir citādāks.[/quote]
Neturi sveci zem pūra, kāds Tev ir tas aparāts? Ar domāju kādu nopirkt, bet nav saprašanās kādu un pa cik vajag :< .[/quote]

Lietoju šādu finish line jau 2 gab (1. kāds nospēra/aizņēmās): Patīk magnēts, kas savāc visas metāliskās drazas apakšā un švammīte, kas nosusina ķēdi

Skatos, ka kaut kas līdzīgs šim.
http://www.ebay.co.uk/itm/Barbieri-Bike-Chain-Cleaner-Lube-Degreaser-NEW-/150644746650?pt=UK_Spots_Leisure_Cycling_Tools_RepairKits&hash=item231320699a
Biedrs Baltais ielika aparātiņu, kam tiek pievienots jau flakons ar kura palīdzību tiek padots tīrāmais šķidrums (ja pareizi saprotu), bet biedram Kalvis99 tāda nav, tad kā otrajā variantā tiek izmantots tīrāmais šķidrums, ja vispār tiek?

Nu man ir šitāds:

Savulaik dabūju evelo.lv, un tās trīs birstes, kā teikt, birstē kā trīs birstes - riktīgi. Tik riktīgi, ka ir pakāsušas dažus sarus. Bet toreiz pirku gandrīz pirmo, kas gadījās pa ķērienam un skatījos arī lētāku. Ja tagad būtu jāņem, tad droši vien izvēlētos Kalvis99 piedāvāto variantu, tur vēl bonusā nāk tas magnēts un švammmīte. Tomēr savējo arī varu labi lietot un ārā mest toč’ netaisos, tāds normāls “basic” variants (ar nepiecišamā šķidruma daudzuma līmeņa atzīmi - lai nepārtērejamies).

P.S.

Tiem, kas nav Baltā piedāvāti nāk vaļā verķīša augša un tad mierīgi ielej suslu cik vajag (vāciņš turās ciet ar tās salocītās stieples, kurai galā mazs melns cilindriņš, palīdzību). Tāds variants, protams, nav 100% hermētisks, bet to verķīti, ķēdi tīrot, jau arī nav jāgāž “kājām” gaisā.

Paldies, kungi, par padalīšanos informācija. Pasūtīju no ēbreja šo
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150597140033&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

Tad manīs kā viss notiksies.

[quote=zhuupa]Paldies, kungi, par padalīšanos informācija. Pasūtīju no ēbreja šo
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150597140033&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

Tad manīs kā viss notiksies.[/quote]
Man tāds ir. Gana laba manta!

Tas mans arī ir BARBIERI, tik nav laikam tik “advancēts”.